Postkort monolog

Jeg har eksisteret og overlevet i årtier og årtier nu. Selvom der har været flere medium sværmer i Fællesskabet, kan ikke min værdi undervurderes.

Ved første, var jeg vant som et medium til bære enkel noter og holde slægtninge og venner forbundet. Jeg kan bryde afstand, kører en mile svømme på tværs af oceaner og flyve nedenunder i horisonten til at give din kære rettidig meddelelse og den sædvanlige Hej og goddags.

Som årene går, blev jeg en smule deprimeret af det faktum, at jeg næsten var glemt af de mennesker, der engang tilbad mig. De skiftede til den moderne midler stilles til rådighed for dem. Denne kendsgerning gjorde mig trist. Jeg var der længes efter opmærksomhed til at vende tilbage med alle midler.

Til min glæde gav opdagelsen af indarbejde billeder og mig min mest eftersøgte tilbage til rampelyset. Med innovation kiggede jeg fantastiske og underholdende. Landskab, seascape, stilleben benævne sig, jeg fik dem i mit ansigt. Sjove, inspirerende, satirisk, spændende… whoa! Jeg kan håndtere dem alle!

I dag er jeg stadig omfavne rampelyset. Dygtige forretningsfolk og marketingfolk bruger mig til forbedret formål som reklame og kampagner. Jeg blev straks omdannet til en multi-purpose kunstværk.

For at holde min aficionados, vil jeg gerne råd dem flere ting om postkort udskrivning og mailing. Dette er min måde at takke dem…

For det første Gentag postkort mailing. En big shot er ikke nok. Kontinuerlig boost er derfor uundværlig.

For det andet Vælg ikke efter pris, men kvalitet. Den bedste pris medfører ikke de bedste fangst. Spørge omkring at danne et godt udvalg af postkort udskrivning og mailing tjenester.

Tredje, i at gøre markedsføring via postkort, bedre ikke har dem i kuverter. Gør dem let åben kan gøre dit budskab mere tilgængelige for mere.

For det fjerde fremme enkeltvis. I et postkort design, fremme kun et produkt eller service. Dette er for at undgå uklarhed og forvirring. Dette vil også tilskynde til opbevaring.

Endelig, ved hjælp af mig i din marketingsstrategi kan være alfa og Omega marketing værktøj. Få bevægelige ændringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.