Trampoliner kan fås i mange størrelser og former

Har du altid haft et øje til trampoliner? Har det altid stået på din ønskeliste, men du har aldrig vist hvilken slags trampolin, det skulle være? Så læs videre her, for at finde ud af hvilken slags trampolin, som passer bedst til dig. Der er nemlig mange forskellige størrelser på trampoliner og endda mange forskellige former, som du kan få en trampolin i. Så overvej valgmulighederne grundigt, og træf det bedste valg, så du ikke vil fortryde det senere hen. Læs mere på Trampolin Guiden.

Du skal vide, hvad du søger i trampoliner

Det første, som er vigtigt, er at vide, hvad du skal bruge din trampolin til. Det lyder måske nemt, nemlig at hoppe, men en trampolin har mange forskellige nuancer, som gør valget svært. Skal det være en trampolin, der skal være ude hele året, eller kun om sommeren? Skal den have sikkerhedsnet, eller skal den måske ligefrem ligge i jorden? Der er som sagt mange spørgsmål, som du skal svære på, inden du kan finde ud af præcis hvilken slags trampolin, som du skal have. Derefter kommer det at finde størrelsen og formen af trampolinen. Igen skal du huske at tænke dig godt om, for at finde det bedste produkt muligt, som passer bedst til dig.

Trampoliner kan komme i mange forskellige størrelser og former

Som tidligere skrevet, så kan trampoliner komme i mange forskellige størrelser, som alle tjener hver deres specifikke formål. Det du skal finde ud af, er hvilket formål, der passer til dig. En trampolin kan variere meget i størrelsen. De helt små trampoliner er nemme at have med at gøre. Der er plads til at en person kan hoppe på den ad gangen, men den er også nem at hoppe på og af igen. Samlearbejdet er ikke så svært, og man kan let have trampolinen stående indenfor. Hvis vejret skulle gå hen og blive dårligt, kan man derfor nemt sætte den indenfor, så den ikke tager skade af vejret.

Du kan også få en stor trampolin. Disse tager lidt tid at samle, men de står til gengæld også mere fast. Med disse vil du også kunne hoppe flere på ad gangen.

Formen på trampoliner kan også variere meget. Det kan være en klassisk rund trampolin, med eller uden sikkerhedsnet. Eller det kunne være en firkantet trampolin, hvor der er mere plads til stunts. Det kan også være valget mellem at have en trampolin over jorden, eller en der er gravet ned i haven. Valget er dit.