En tryllekunstners ed

Et magisk trick er lavet for at underholde og tryllebinde et publikum, der kommer til den Vis, at vide, at alle tricks ikke er rigtige og have det sjovt fordi de ikke kan finde ud af hvordan magien blev udført. Du vil ikke se en tryllekunstner udsætter magic primært fordi fortæller, hvordan en magi blev udført er at dræbe gys og sjov i at se dem.

Tryllekunstnere ønsker at deltage i en gruppe af andre tryllekunstnere er forpligtet til at give en ed herom. Aldrig fortælle nogen, der er ikke en tryllekunstner grunden bag et trick og aldrig at vise et trick til nogen, når du ikke har fuldt styr på det.

Når du gav din ed som en tryllekunstner, forventes det, at du vil leve op til deres løfte. Når du fortæller nogen og organisationen fandt ud af om det, du kan finde dig selv ikke modtager nye tricks eller at ingen er undervisning du hvordan et andet trick er gjort.

Bemærk dog, at du kan fortælle det til nogen hvem er virkelig villige til at lære om, hvordan at være en tryllekunstner. Du kan faktisk se instruktion videoer og detaljerede anvisninger på salg i mange butikker. Dette er at hjælpe spirende tryllekunstnere i starter deres karriere eller fritidsinteresser. Nogle af de tricks, der er inkluderet i disse instruktion videoer er fælles tricks og meget let at lære.

Nogle tryllekunstnere også fortælle deres tricks til at bortlede andre og hjælpe dem med at sætte pris på et nyt trick, som de har gjort. Gamle tricks synes at bore voksent publikum, at de har tendens til at ‘forkludre op’ de forhenværende narrestreger som forberedelse til deres nye tricks, som viser mere forbavsende.

Magiske tricks, endnu en gang vist, hvor de er gjort, kan være forbundet med risiko for at blive forældet. Nogle gange er det fordi du er skuffet over, hvor nemt det faktisk er eller måske fordi du fandt ud af at tricket kræver en masse rekvisitter til at udrette. Dette er grunden til ingen tryllekunstner ved sine fulde fem vil fortælle audiens hvor et nummer er gennemstegt. En magisk fortalte er en magisk tabt. Lukkethed er nøglen og magi er i at holde disse hemmeligheder i dig.

Magic er et levende kunst, nye illusioner afstivningsmateriel op og nye metoder introduceres. Ja, vil du se tryllekunstnere fortæller deres tricks men sandt tryllekunstnere vil altid finde deres vej omkring den. De vil udtænke nye illusioner fra gamle illusioner og de vil blive mere kreative i hvordan de vise disse illusioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.