Afgifte din krop gennem en afvænning mund Patch

Et organ, der er overbebyrdet med toksiner kan ikke udføre sine normale udrensning job, der er nødvendige for optimal sundhed. Ud over naturligt forekommende toksiner anslås det, at mere end 400 menneskeskabte kemikalier samt tungmetaller gennemtrænger kroppen af en person i dag. Naturligvis hvis disse giftstoffer ikke fjernes fra kroppen, kan de forårsage kroniske lidelser. Det er derfor meget nødvendigt at detox og rense kroppen fra disse toksiner og forurenende stoffer.

En måde, der er ved at vinde stor popularitet som en praktisk metode til afvænning er afvænning mund patch. Til fods er simpelthen en patch satchet fyldt med nogle naturlige plante-baserede ingredienser, der anvendes på sålerne på fødderne. Det er blevet almindeligt udråbt som en enkel og rimeligt effektiv måde at fjerne affald, toksiner, mikroskopiske parasitter, tungmetaller, kemikalier og endda cellulite (som nogle producenter påstår).

Hvorfor detox gennem foden? Ifølge traditionel kinesisk medicin har vores menneskelige krop over 360 akupunkturpunkter, med mere end 60 akupunkturpunkter fundet på sålerne på foden. Kendt som den “anden heart”, afspejler de zoner af vores stort indre organer. Disse zoner angiver også potentielle boliger til toksiner.

Cirkulationen af blod og lymfe væsker nå deres længst punkter i sålerne på fødderne før er ‘pumpet’ tilbage op til højere områder af kroppen.

Ved at anvende plasteret til foden, udtrækker patch toksiner fra kroppen gennem blodet, som cirkulerer i sålerne. Efter at sætte på patchen for et par timer, viser det mørk sort, med en stikkende lugt. Ændringer i lugt og farve af pose angiver størrelsen og graden af toksiner, der er blevet udvundet via patch.

For en grundig og komplette krop rense, er det stadig bedre at gå gennem en ordentlig detox-programmet. Men for dem, der har svært ved at tage tid ud til at detox og rense, afvænning mund patch er en praktisk og sikker løsning til at overveje. Simpelthen anvende programrettelsen på sålerne på din fod natten over og ser på dine resultater i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.