Når far er væk

LILLI GÅR! 7 MÅNEDER

img_5604 img_5605

Lilli er begyndt at gå. Jeps. Hun startede jo allerede med at kravle, da hun næsten var 5 måneder, og siden da er det hele bare gået så stærkt! Hun sad også selv da hun var 5 måneder, og pludselig begyndte hun jo så at rejse sig op af alt! Den sidste uges tid er hun så begyndt at gå. Hun tog de første skridt i lørdags, da hun var 7 måneder og 9 dage, og nu vil hun rigtig tit gå. Hun kravler selvfølgelig stadig mest, og det er heller ikke altid, hun selv rejser sig frit, nogle gange rejser hun sig op ad noget.

Jeg bliver lidt ekstra stolt af min lille pige, når jeg tænker på alle de fordomme, jeg mødte, da jeg blev gravid. “unge mødre klarer ikke mor-rollen så godt som andre”, og så videre. At have en motorisk dygtig baby ser jeg som et klap på skulderen, da det vidner om et barn, som er blevet styrket, elsket, opmuntret, set, hørt og så videre (og det betyder IKKE, at børn, der ikke er så dygtige motorisk IKKE er blevet elsket osv, HUSK det.!!!)

Hvis I vil se videoen af Lilli, der går, så se den på min instagram “Laerkejedig”

10 kommentarer

 • Hvor er hun vild, hun skal nok komme frem i livet (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Selvfølgelig klarer du morrollen godt, selv om du er ung:-)
  Det er en fjollet fordom, at unge forældre ikke kan så godt, før i tiden var alle forældre unge, da de fik børn.
  Blot pas på hun ikke går for meget.
  Jeg gik selv da jeg var 8 mdr. men er blevet lidt kalkknæet/skævbenet.
  Hun er super skøn din Lilli My 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Tak <3 Hun går ikke så meget, for hun ved godt, hun kommer hurtigst frem, når hun kravler 😀 Jeg gik selv, da jeg var 8 måneder, men er faktisk slet ikke blevet "skadet" af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke!
  Jeg synes du skal tage et kig forbi min helt nyopstartet blog.
  Jeg har i sinde at gøre det fedt at være ung mor! Ved at tage nogle tabuer og fordomme op, og på den måde forhåbentlig skabe et mere attraktivt billede af unge mødre.

  http://Www.livetsomungmor.dk

  Jeg følger trofast med i Lillis udvikling, og har selv en søn på 6 mdr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke!
  Jeg synes du skal tage et kig forbi min helt nyopstartet blog.
  Jeg har i sinde at gøre det fedt at være ung mor! Ved at tage nogle tabuer og fordomme op, og på den måde forhåbentlig skabe et mere attraktivt billede af unge mødre.

  http://Www.livetsomungmor.dk

  Jeg følger trofast med i Lillis udvikling, og har selv en søn på 6 mdr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det er PISSE SEJT arbejde, det der 😀 Cool mama

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når far er væk