DERFOR SKAL DU AMME DIN BABY

14 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Lærke
  Jeg synes, det er så ærgeligt, at det skal ende sådan her, men forstår udemærket godt og respekterer din beslutning.
  Jeg håber dog, at du stadig vil bruge den “offentlige” Instagram en gang imellem, da jeg virkelig nyder at følge med i din og din families hverdag. Det skal måske nævnes, at jeg overhovedet ikke er en skruk mor men derimod en 20-årig single, som næsten er så langt væk fra at tænke på børn som overhovedet muligt. Men jeg synes simpelthen bare det er rart at følge dig som mor og “forberede” mig selv lidt på hvad der venter i fremtiden. Jeg kan selvfølgelig ikke forhindre de “grimme” kommentarer, men jeg vil prøve at være bedre til at dele de gode (måske endda kritiske) kommentarer som jeg oftest ikke udtrykker, og så håber jeg bare at du måske kan folusere på dem og glemme de andre. Uanset hvad ønsker jeg dig alt godt fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er ked af at du stopper med at blogge – har fulgt med i mange år. Men har fuld respekt for din beslutning, jeg havde nok også trukket mig hvis min familie blev truet – hvilket jeg desuden synes er fuldstændig sygt! Havde det været mig, havde jeg politianmeldt hver og en af dem. Uanset om det er permanent eller ikke, håber jeg alt godt for dig og din familie, og håber stadig man får lov at følge dig og Lilli på snapchat? Der kan du jo blokere hvis folk er idioter, eller vælge slet ikke at kunne få snaps fra andre end dine venner <3 Men held og lykke med alt, inklusiv Lillis opvækst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Hej Lærke. Det er rigtigt ærgerligt, at du vælger bloggen fra. Dog har jeg fuld forståelse for dit valg: privatliv før offentligt. Ikke nok med at det kan være sårende, bekymrende og udmattende at modtage den type beskeder, så strider det også bare imod enhver form for morale. Din blog er det mest tilgængelige for “haters”, derfor giver det mere end god mening, at du lukker den ned for nu. Af hensyn til dit egen sind og din familie, synes jeg egentlig, at du bør lade den forblive lukket. Koncentrer dig om at elsker din lille pige, og når hun bliver stor nok, dit studie. Som årlang følger af både dig og din søster, er jeg rigtig ked af, at du muligvis også lukker din offentlige instagram, da jeg elsker at følge med i Lillis udvikling. Det går så stærk. Jeg har selv en nevø på 1 år, som også selv gennemgik en kanon hurtigt udvikling. Jeg har et forslag: Gør din offentlige instragram profil privat og med tiden udeluk dem, der kritiserer og hakker ned. Vælg de hadefulde fra. Rigtig mange læsere og følgere holder jo af at se din tilværelse udvikle sig og blomstre. Det er et forslag, jeg håber, du vil tage til overvejelse. Rigtig meget held og lykke med Lilli, dit studie, din kæreste, dit hjem og resten af din tilværelse. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Lærke.
  Jeg kan kun erklære mig enig med de andre- jeg forstår virkelig godt at du ikke gider alt det shit mere- og det skal du bestemt heller ikke. Faktisk tænkte jeg på det igår, jeg jeg læste de yderst ubehagelige kommentarer du får smidt i hovedet, men som jeg virkelig tager hatten af for at du håndterer så flot- jeg var nok flippet ud. 😉
  Jeg skriver egentlig bare for at lade dig vide, at vi er mange der virkelig hepper på dig! Jeg har fulgt både dig og Marie siden mine unge teenageår og har nydt at følge med i dit liv og din kæmpe store udvikling! Derfor håber jeg også at vi stadig får lov til at følge med på instagram. <3 Du skal bare følge dit hjerte og din mavefornemmelse og gøre hvad der er bedst for dig og jer, men husk uanset hvad, at mange af os følger/fulgte med af beundring og positiv interesse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad pokker er det også for nogle mennesker, der skriver sådan nogle forfærdelige ting. Det er jo fuldstændig vanvittigt.
  Jeg tror det er svært at blogge om moderskab, da der er så mange forskellige meninger om hvad man skal og ikke skal gøre som mor.
  Lige meget hvad ønskes du rigtig god vind til dig og din familie fremover. Jeg håber du stadig vil bruge din offentlige instagram da jeg nyder at følge med i din hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Må indrømme at jeg følte mig provokeret af både indlæg og video, jeg forstår bare ikke hvordan provokation af noget du mener kan retfærddiggøre at tilsvine dig og din familie privat. En anden gang kunne det måske være en ide at fortælle om hvorfor du ammer og måske den vej igennem inspirere andre til at gøre det samme frem for en derfor skal du amme tilgang. Men det er din blog, og det vigtigste er at du kan stå inde for det. Det lyder som rigtig sundt med en pause, men jeg håber da på ingen måde den er permanent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej dejlige, skønne, fantastiske (mor), smukke og helt vildt seje pige/kvinde.
  Hold op hvor jeg sidder og bliver sur over at folk der hater på dig, skal være skylden til at du stopper. Jeg er en læser, der har læst med næsten fra begyndelsen og wow jeg har elsket din blog. Din blog var personlig, ærlig, sjov og har gjort glæde i mit liv!
  Jeg har virkelig elsket at følge med i dit liv, men også i din families.
  Hater vil der altid være mange af, desværre er der kommet så mange at folk som dig siger stop. Det synes jeg nu er en skam, da det så er haterene der vinder.
  Men tak for en fantastisk blog, tak for en fantastisk insta og tak fordi du har ville åbne dit liv op for os læsere!
  Mvh. en halv grædene læser, der er forstående.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Ville du have lyst til at blogge, hvis dit barn blev truet? Det handler ikke om at lade haterne vinde, det handler om at beskytte det vigtigste: Lærke og hendes familie. Hun har et ansvar udover bloggen, og det synes jeg, hun tager meget seriøst ved at tage en pause. Jeg synes i hvert fald også det skal meldes, for det er ikke bare hate, det er ulovligt. De har jo ikke bare skrevet at hun har en grim kjole på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe kram til dig! Flot video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad fanden er det for nogle klaphatte der skriver sådan noget? Helt ærligt……
  De kan sgu da bare lade være at følge med. åhhhh, øv!

  Men fuld forståelse herfra <3

  Det er så forfærdeligt at der er folk der bare skal ødelægge det for andre. Det ødelægger jo også en masse for os der følger med!

  Håber man må følge med på instagram og snapchat stadig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Lærke
  Her kommer en lang kommentar, hvis du kan bruge noget af det jeg skriver er jeg glad, hvis ikke er det fuldt forståeligt – dette er jo blot en besked fra en fremmed.
  Først of fremmest: jeg var mega ked af det, da jeg læste, at du ville stoppe med at blogge. Seriøst jeg elsker dig og din lille familie. DU har den sødeste ballade-baby og en meget stabil tilværelse på trods af din unge alder. Gid det var mig!
  Jeg synes også, at du skal prøve at lade være med at tage de dumme kommentarer så tæt ind på livet. Det er et latterligt råd, for hvis jeg fik dødstrusler, så ville jeg fandeme også være bange. Men jeg tror simpelthen ikke at alle der kommer med så mange mærkelige kommentarer er psykopater. Jeg tror tværtimod, at de ikke har nogen forståelse for, at du er et menneske og ikke blot det kommercielle produkt bag bloggen “Mig og Lilli My”. Det virker virkelig mærkeligt at skrive og endnu mærkeligere at forstå, men der et begreb, der hedder “Monkeysphere” (http://www.cracked.com/article_14990_what-monkeysphere.html). Aberne – og dem er vi tættere på end som så – kan max danne samfund bestående af 150 individer. Flere end dette kan de ikke holde af eller sætte sig ind i deres sted. Jeg tror at dem, der skriver så ondt om dig og din familie har det på den måde. Det er forfærdeligt, men måske kan begrebet bruges til at lægge lidt mere afstand mellem de ondskabsfulde menneskers kommentarer og så dig og din familie. For jeg tror virkelig ikke, at det er personligt. De er bare ligeglade, opmærksomhedssøgende, underholdningssøgende eller muligvis psykopater, som du selv foreslår. Det gode ved begrebet er også, at du kan sammenligne disse ondskabsfulde mennesker med aber. Så bliver de lidt mindre menneskelige, de bliver lidt latterlige at tænke på og du bliver forhåbentlig mindre ked.
  Derudover vil jeg anbefale dig at se dokumentaren “Ti stille kvinde” på DR1 om Zenia Stampe og hendes oplevelser med hademail ifb. at hun er blevet et “kendt ansigt” i dansk politik. Hun får virkelig nogle ubehagelige beskeder, og jeg kan slet ikke forstå, at hvis man har sådanne tanker, kan have lyst til at dele dem PÅ SKRIFT med og til andre mennesker. Det er så grotesk og ubehageligt, men sandt. Denne dokumentar opsøger nemlig også nogle af “skribenterne” til de ubehagelige beskeder, og man får derfor også indblik i, hvad de tænker. De fleste, tager det meste igen, når de bliver konfronteret ansigt til ansigt, og ville i princippet bare gerne have sagt noget i stil med ” Jeg er helt uenig i det du siger, og jeg synes du burde ændre mening, fordi jeg ved bla., bla., bla.”.
  SÅ du er IKKE alene! Og du har den smukkeste baby, med det sødeste grin. Hun har gode gener 😉
  Du fortjener at tro på, at du ikke fejler noget, og at din blog ikke er til skade for nogen og at alle andre der mener noget andet, de enten tager fejl eller keder sig. Men de må selvfølgelig gerne være uenige i dine udtalelser, så længe kommentarerne holdes i et sobert sprog. Herregud, det er jo en familieblog i ordets reneste forstand!
  Søde, smukke, kloge Lærke, med den fantastisk flotte, sarte hud (misundelig), fortsæt med din blog, tak! <3
  De største kys og kærlige hilsner fra en fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er SÅ ærgeligt, at du stopper. Har nydt at følge dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  jeg har fem børn og amning er det bedste uanset hvad alle siger … jeg tror næppe at en stenalder kvinde ville sige ..”jeg vil ikke amme” for så var vi ikke her i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nikoline P S Børresen

  Kære, smukke Lærke.

  Selvfølgelig er jeg en smule ked af, at jeg ikke længere kan stå i periferien og følge aktivt med i dit liv. Du er den absolut sejeste kvinde, jeg “kender”, og du skal vide, at jeg ser enormt meget op til dig. Tak for at du har delt ud af dine erfaringer og tanker, meninger og lyst samt ulyst. Vigtigst af alt, så tak for dig. Så fucking sejt af dig, at du siger fra. Du skal for alt i verden passe godt på dig og din familie.

  Tusind kys og varme tanker sendes med luftpost mod dig og din søde, lille, kærlige familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR SKAL DU AMME DIN BABY