SKAL VI FINDE OS I ALT? BLOGGING OG HATE

UFRIVILLIG OFF-PHONE DAY

img_5287
I dag har jeg været helt uden min mobil! Men altså (desværre) ikke helt frivilligt. Det er nemlig fordi den er gået ud, og jeg ingen oplader har. Jeg har forsøgt mig med alle de 9 opladerstik til Iphone, vi har herhjemme, men de er alle i stykker. Min veninde, som jeg sås med i sidste uge, kom til at tage min helt nye oplader med til København, og jeg får den først i løbet af den nye uge, øv! Jeg kunne jo tage hjem til min mor og låne hendes oplader, men jeg har besluttet, at jeg skal kunne klare én dag uden mobilen. Selvom det er lidt hårdt. For Lilli har det med ALTID at sove hos mig, og det betyder, at når hun først sover, så kan jeg ikke lave andet end at scrolle instagram, 9gag og facebook tynd på mobilen… Så nu mangler jeg altså en god film eller serie, jeg kan se i aften, når Lilli er faldet i søvn. så må computeren i brug. Har I nogle ideer? Jeg har lige pt. Viaplay, så hvis I har nogle bud, så smid en kommentar!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL VI FINDE OS I ALT? BLOGGING OG HATE