6 MÅNEDER AF MIT LIV. MINE PRIVATE BILLEDER OG MOR-LIVET UDEN FILTER

SE MIN NYE, SMUKKE REOL + RABATKODE TIL ELLOS

img_4961 img_5053 img_5054

SPONSORERET AF ELLOS : Vægreol Berg 699 kroner // Rattanlænestol neutral 2699 kroner // Ur Taxus 279 kroner 195,50 kroner // Box Things 199 kroner  139,50 kroner // Frokosttallerken Flume 349 kroner // Siddepuf/opbevaring 599 kroner

Har I set, at Ellos har oprettet en ny kategori? “Ellos Home”. Du finder kategorien under “Bolig” på hjemmesiden, Ellos.dkFor mig kom denne kategori ret belejligt – da jeg næsten lige er flyttet i hus, og stadig mangler at komme helt på plads. Eller – det gjorde jeg. Men ikke længere.

Jeg fik nemlig lov at indgå samarbejde med Ellos, og dermed fik jeg lov til at shoppe fra deres “Home” sektion. Der er seriøst alt, hvad hjertet begærer. Både tallerkner, reoler, senge, pynt og så videre. Jeg selv faldt hurtigt pladask for den fineste reol fra Home-kategorien. Jeg måtte bare have den. Og nu er den hængt op i mit hjem. Lige ved lege-hjørnet. Og der har jeg også fået den fineste siddepuf i Rosa til Lilli. Der er opbevaring i, og det var lige, hvad vi manglede til det hjørne. Hver aften sidder vi nemlig og hygger i lege-hjørnet, og jeg manglede virkelig en stol dertil. Dertil har jeg derfor købt Rattanlænestolen, og den er super-fin og man sidder rigtig godt i den.

skaermbillede-2017-02-05-kl-14-51-01

På reolen har jeg nogle ret fine ting, blandt andet disse tallerkner fra Flume, og en lille, virkelig pæn opbevaringsboks, som kan købes her.

Jeg har forresten en rabatkode til jer til Ellos. Med koden “355408” får I 20% rabat på alt – på nær  UGG, Odd Molly + home, Spanx, samt produkter mærket med Kampagnepris og \’design by\’. Håber, I kan bruge det. Rabatten er til og med den 6. Februar.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 MÅNEDER AF MIT LIV. MINE PRIVATE BILLEDER OG MOR-LIVET UDEN FILTER