"I bloggere får jo også alt"

NEW TATTOO

img_5223 img_5225 img_5232
Jeg har længe gået og overvejet en ny tatovering. I dag blev dagen. Jeg var inde for at besøge Marie i København i dag, og så var jeg så heldig, at der tilfældigvis var en ledig tid, og så tænkte jeg, at det lidt var nu eller aldrig.

Til de af jer, der ikke ved det, så er Liljen min yndlingsblomst. Også kaldet “Lily” på engelsk – og altså deraf, min datters navn, Lilli kommer fra. Til Lillis barnedåb fik hun det smukkeste smykke af min søster – en fransk lilje, specialdesignet af Jane Kønig og i 24 karat guld. Derfor har jeg fået tatoveret en fransk lilje – lavet fuldstændig efter et billede af Lillis halskæde – på mit håndled. På den måde vil Lilli altid være med mig, og jeg elsker allerede min nye tatovering. Jeg tror måske det bliver min nye yndling, faktisk.

Hvis I er interesseret i et se mine tre andre tatoveringer, har jeg skrevet lidt om deres betydning i det hér indlæg, og jeg viser dem frem her, her, og her.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"I bloggere får jo også alt"