UFRIVILLIG OFF-PHONE DAY

HVAD SKER DER?!

img_5182

(billedet har intet med indlægget at gøre)

Okay, de af jer, som følger med på instagram, ved at Lilli er ret langt fremme motorisk. Hun har kravlet i næsten to måneder, og hun holdt selv hovedet efter 1 måned, rejser sig HELE tiden op ad ting og så videre… Derfor undrer det mig lidt, dét, der er sket den sidste uges tid… Lilli gør noget virkelig mærkeligt, hvor hun “kaster” hovedet bagover, og får overbalance i nakken. Giver det mening? Altså, hun kan ikke holde hovedet selv nogle gange. Så sidder hun sådan og “nikker” med hovedet (altså fra nakken). Det er ligesom da hun var helt lille og ikke kunne holde hovedet selv. Så mega underligt. For det har hun jo kunnet længe. Og det kan hun også stadig, for hun kravler jo rundt konstant og rejser sig op ad ting. Så mit spørgsmål til jer er: Hvad sker der? Hun er snart 7 måneder, og har læst noget om, at det godt kan ske, at de somme tider “glemmer”, hvordan man holder hovedet, i ét af tigerspringene? Har jeres børn gjort det samme?

4 kommentarer

 • Ditte

  Nej det har jeg ikke oplevet. Men kunne det være fordi hun synes det dr sjovt? 😁
  Synes tit de små gør nogle mærkelige ting i en periode fordi de finder det morsomt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Tjo, det kunne sagtens være! Men hun bliver nogle gange lidt ked/forskrækket, så derfor mistænker jeg, at det ikke er med vilje! Skørt er det ihvertfald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Lærke
   Har du appen vidunderlige uger? Den er rigtig god, når man skal følge med i de spring børnene tager.. Der står bl.a. hvordan barnet kan opføre sig, når det er i spring.. Selvfølgelig kun vejledende, men jeg har haft stor glæde af den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Det har jeg. Men Lilli følger bare slet ikke springene (desværre), så det er ikke til at finde rundt i 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UFRIVILLIG OFF-PHONE DAY