NEW TATTOO

10 ting, du (højst sandsynligt) ikke vidste om mig

img_5202
Jeg går virkelig ikke særlig pænt. Jeg prøver seriøst at gøre mig så umage med at være feminin i min gang, men det lykkes på ingen måde. Jeg bliver faktisk lidt frastødt over mig selv, når jeg ser mig selv på videoer.

Hele min barndom og ungdom, var min største drøm faktisk at være skuespiller, og jeg har spillet musical, siden jeg var 8 år gammel. Jeg har gået på Eventyrteatret fra jeg var 13 til jeg var 15 år, og på talentskolen i én enkelt sæson, da jeg var 17.

Den eneste kage, jeg kan lide, er jordbærtærte. Så jeg køber altid sådan én, hvis jeg støder på den hér om vinteren – fordi de sjældent er til at opstøve i de kolde måneder.

Jeg ser mine forældre minimum 2 gange om ugen. Lige for tiden er det selvfølgelig kun min mor, jeg ser, da min far er udstationeret. Desuden har jeg faktisk set min mor 11 dage i træk i dag, haha.

Jeg har kun flyttet 2 gange i hele mit liv. Første gang, da jeg som 19-årig flyttede i lejlighed i Næstved sammen med Kristoffer, og anden gang, da vi flyttede i hus i December måned.

Jeg har virkelig mange funny faces, og gør meget brug af dem.

Jeg kan virkelig blive vred over, hvor meget, smukke piger redigerer deres billeder til ukendelighed. Ja, også grimme piger, for den sags skyld. Det er sådan lidt: “Sidst jeg så dig, havde du sgu da brune øjne? Hvordan er de pludselig blevet safirblå hen over natten?” eller “hvor fanden er det modermærke på din kind, du altid har haft?” Hvad fanden er ideen med det? Hvis du absolut skal SKAMredigere dine billeder, så lad dog være med at gøre det så åbentlyst.

Jeg er virkelig fjollet. Altså, nogen ville nok kalde mig underlig eller mærkelig. For det er jeg. Det er slet ikke alle, der kender den side af mig, men den fylder en hel del i min hverdag. Jeg er slet ikke så fin-pige-agtigt i virkeligheden, som jeg viser på de sociale medier.

Jeg tungelæsper, og fandt først ud af det, da jeg var 14. Min familie har aldrig lagt mærke til det, fordi jeg, da jeg var lille, havde en rimelig voldsom talefejl. Jeg kunne slet ikke sige S (og mange andre konsonanter), og de blev derfor erstattet med G. En sut blev altså til “Gug”, storesøster blev til “goergøgger” og så videre. Så da jeg endelig kunne sige S-lyden, var vi alle bare lykkelige over det, og tænkte så ikke over, at jeg læspede.

11 kommentarer

 • Ditte

  Hvor er din fine bluse fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  “Også grimme piger for den sags skyld”………. vil du uddybe? Synes ikke det er en videre voksen, moderlig kommentar, så håber du vil uddybe og forhåbentlig har en god forklaring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   En god forklaring har jeg ikke? Sagen var bare den, at jeg synes at man skal droppe de sindssyge redigeringer, uanset, hvor pæn – eller ikke – man er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Hold nu op. “En videre voksen, moderlig kommentar”? Det er en ret menneskelig kommentar, hvis man spørger mig. Ja, nogle mennesker er grimme, andre er pæne – det handler om øjnene, der ser. Udover det så forstår jeg næsten ikke, at Lærke gider bruge tid på at svare dig (eller andre, der kommer med den slags kommentarer) 🙂 Hun skylder ikke nogle af os en forklaring. Hverken en god eller dårlig – og hvem vurderer i øvrigt hvilke af de to, den er?

   Synes, at det er en træls tendens, der er med, at alle skal forklare alt hele tiden. Eller i virkeligheden er det jo træls, at så mange hele tiden forlanger en forklaring. Stop det nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • F

   Øv, Lærke, jeg er ellers meget glad for din blog, men dette indlæg er jeg nødt til at kommentere. Jeg vil give dit ret E. Jeg undrer mig meget over, hvordan du kan tillade dig at kategorisere nogle mennesker som “grimme”. Det spreder et meget forkert budskab, at tro man har retten til at kalde andre for grimme. Vi lever i en tid, hvor vi som kvinder er så gode til at jorde hinanden, frem for at hylde. De såkaldte “grimme” piger du omtaler, redigerer jo netop deres billeder af frygt for ikke at blive anerkendt foruden. Og at nogle af de piger, der “redigerer sine billeder til ukendelighed” og føler sig sådan, er endvidere sikkert faste læsere af din blog. Hvordan ville du have det, hvis en offentlig person, du ser op til, skrev lignende om dig? Hvordan tror du ikke, at de føler om sig selv nu? Tænk hvis Lilli My om femten år er en usikker teenager, der netop føler sig “grim” og kan gå tilbage og læse, hvad du offentligt har udmeldt. Du har kynisk defineret en sag, der er og vil være udefinerbar.

   Det blev en lang smøre, men forhåbentligt har du fået noget af tænke over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Åh Gud… jamen at være smuk og være grim er jo øjenene, der ser, som vurderer. Nogle gange tror jeg virkelig bare, I leder efter noget, I kan brokke jer over. Det var da utroligt! Jeg har seriøst snart fået nok. Giver Kristina fuldstændig ret!

   Og slap så af. Og det gælder alle, der kun leder efter noget at brokke sig over, og som åbenbart ikke har hjerne nok til at vide, hvad jeg mener, når jeg skriver, som jeg gør, og som altid tror, jeg vil andre det værste. Sagen er: der vil altid være nogen, vi Synes er pæne, og nogle vi synes er mindre pæne (grimme). Det, jeg mente, var jo bare, at uanset om du føler dig grim eller pæn, så drop de sindssyge redigeringer…..

   TAK.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Vi prøver såment bare, at hjælpe dig, så du fremadrettet tænker mere over hvordan du, formulere dig herinde på din blog. Du kommer desværre til tider til, at fremstå som et forkælet curlingbarn, der kommer med dømmende kommentarer. Jeg tror på, at du er alt andet end dette, så jeg håber inderligt, at du vil tænke over, dine formuleringer fremover. Det vil gavne dig i sidste ende!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Jeg er nok også bare et forkælet curlingbarn<3 god dag. Kærligst curlingbarnet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Kære M.
   Det hedder formulerer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det med at læspe, kan man tydeligt se/høre i dine synge videoer. Ikke at det lyder dårligt, så ikke noget negativt ment. Hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW TATTOO