ER DET OKAY AT MENE, AT ENS BABY ER DEN BEDSTE, SØDESTE OG SMUKKESTE?

FØRSTE JUL SAMMEN SOM FAMILIE

img_4004
Det her bliver Kristoffers og min første jul sammen. Jeg må nok indrømme, at det bliver mærkeligt for mig, for i min familie har vi altid holdt sammen – og det har kun været familien (altså med bedsteforældre og så videre.

Men denne gang bliver juleaften noget helt nyt. Mine forældre har nemlig inviteret mig, Kristoffer, Lilli, min søster, hendes kæreste + hans forældre + Kristoffers mor, papfar og to søstre hjem og holde jul. Det bliver så hyggeligt, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg elsker virkelig jul, for jeg ved intet bedre end at bruge tid med min familie, og lige nu skal vi altså ud den 22., 23., 24., 25. og 26. og det bliver rigtig dejligt og hyggeligt.

Hvad skal du lave til jul?

2 kommentarer

 • JULIA

  Hvor er der spændende at i skal holde jul sammen😊.
  Min kæreste og jeg har ingen børn men holder jul sammen og i år er der hos hans forældre! Jeg er selv skillesmissebarn og julen er ikke noget specielt i vores familie, så det gør mig intet vi holder hos hans forældre! Julen bliver nok noget andet når der er et lille vidunder indblandet🌸 Glædelig jul til jer og jeres smukke datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Vores jul bliver også lidt anderledes. Traditionen tro, så skiftes vi i min familie til at holde jul med enten min mormor/morfar eller min farmor. I år kommer min farmor hjem til os(jeg bor hjemme på sidste år), ligesom alle andre lige årstal, dog er vi to ekstra ved bordet. Min ene storebror og hans kæreste blev nemlig forældre for første gange i februar og de kommer alle tre her og holder jul.

  Glædelig jul til dig og din fine familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET OKAY AT MENE, AT ENS BABY ER DEN BEDSTE, SØDESTE OG SMUKKESTE?