“ER DU OKAY, LÆRKE?”

fotografi-den-08-10-2016-kl-15-57-2
Jeg har fået mails, beskeder på instagram og kommentarer herinde. Der har nemlig været meget stillede herinde i næsten en måned. Årsagen til dette er simpelthen bare, at jeg ikke har haft overskuddet – og derudover er jeg jo flyttet i hus, og fik først internet igen i går aftes. Jeg er til gengæld virkelig glad for at være tilbage igen, og se, at så mange stadig tjekker bloggen dagligt, selvom der ikke har været aktivitet. Jeg har allerede planlagt en masse indlæg, så I er sikret nogle indlæg de næste par uger!

Siden sidst har jeg: Holdt barnedåb for Lilli, flyttet i hus, malet lidt for meget, fået farvet hår og været rigtig syg. Men jeg er glad og ved at være frisk nu. VED at være, altså. I morgen skal jeg se min far igen, efter han har været væk i 14 dage. Jeg har savnet ham rigtig meget, og jeg begynder at frygte februar mere og mere. Min far skal nemlig udstationeres til Afghanistan igen, og puha, hvor bliver det ikke sjovt. Følg med på bloggen igen nu, hvor jeg endelig har internet igen!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg