DET BLIVER NEMMERE

ER DET OKAY AT MENE, AT ENS BABY ER DEN BEDSTE, SØDESTE OG SMUKKESTE?

img_3970-1
For mig er der absolut ingen andre svar end: JA! Faktisk SKAL du helst synes, at dit barn er det smukkeste, dejligste, dygtigste, sødeste, skønneste og mest nuttede, lille væsen i hele verden! Og det er HELT OKAY at prale med sin baby. Uanset HVAD du praler med. Om din baby kan gå eller slå jordens største bøvs. Jeg tror, børn har godt af at blive rost – både, når de er baby, men også, når de bliver ældre.

Jeg er hamrende stolt af Lilli. Hun er allerede social og elsker at være blandt andre mennesker. Hun smiler og griner, og det går lige i hjertet på alle!

Lilli har kunne holde sit eget hoved siden hun var 3 uger gammel (altså, begrænset, men hun kunne!), hun vendte sig første gang da hun var 21 dage gammel, og jeg har det på film. Lige pt. holder hun hovedet fuldstændig selv, og hun kravler i målerlavestil. Hun er begyndt på grød og hun elsker vand og hjælper gerne med at holde koppen. Hun vender sig begge veje nu, hun snakker og griner hele tiden og hun græder næsten ikke – med mindre hun er træt eller sulten. Lilli kan pt. selv “stå” op, hvis hun holder fast i noget. Hun er 4 måneder gammel. Denne uge er hun begyndt at komme helt op i kravlepotition og står bare dér og rokker.derudover rejste hun sig selv op i sin seng i går!! Jeg var virkelig chokeret!

OG DET HAR JEG RET TIL AT SKRIVE. For jeg er stolt! Jeg er lykkelig. Jeg elsker det faktum, at jeg allerede nu kan se, at min datter er rigtig godt med motorisk. Jeg kan se nu, at hun får let ved livet – altså, at hendes motorik ihvertfald ikke vil stoppe hende. Og jeg vil hjælpe og guide hende i den rigtige retning. Jeg er mega taknemlig for Lilli, og det håber jeg, alle mødre er for deres børn. Uanset hvad de kan, og hvornår de kan det. Det er ingen skam at være stolt af sit barn.

4 kommentarer

 • D

  Selvfølgelig må man det! Kan godt forstå du er stolt. Min søn er lige fyldt syv mdr. Han er meget socialt forud for sin alder (ifølge hvad man kan læse sig til), er meget tillidsfuld og har utrolig meget humor og laver spas – eks laver han mange gentagelser af en ting hvis han kan se at folk griner af det. Det har han faktisk gjort længe. Desuden er han meget rank og har siddet helt uden støtte den sidste mdr., var meget hurtig til at holde sit hoved da han var spæd og kan stå selv ved at holde fast i bordet. Tilgengæld har han været langsom til at rulle rundt, men det har simpelthen været svært for ham da han var en lille tæt gut på 10 kg da han var 6 mdr! Han har aldrig været en lille spirrevip ligesom mange af de andre i min mødregruppe og de har været noget hurtigere til at møvre og rulle. Han er den yngste i mødregruppen (der er 4 mdr imellem den yngste og den ældste), men vejer hele 2 kg mere end den ældste 😂 Så han er langt den tungeste 😁
  Hvor meget vejer Lilli? Hun ligner også en lille let spirrevip ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Årh hvor skønt med sådan en dygtig dreng! Klart at det har været sværere for ham at rulle rundt, når han er en stor dreng! Lilli vejer kun lidt over 6 kilo, så er også ret sikker på, det er derfor, hun er så hurtigt – simpelthen fordi hun ikke har så meget at flytte rundt på! 🙂
   Hav en dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  JA! Jeg praler også af min søn, som har været hurtig til alt. Også en lille slank fyr. Nu er han lige blevet et år og er så dygtig til ALT. Både motorisk, socialt og ja, på alle områder. Det er ærgerligt man kun må skrive når det er svært, uden man virker for pralende. Jeg har aldrig delt alle de ting han kunne på min terminsgruppe, fordi det oftest er mere acceptabelt at skrive: “mit barn har svært ved, andre der også oplever det”.

  Min søn er gået fra dagpleje til vuggestue (han fik ikke den ønskede plads til start, så skulle rykke). Begge (både dagpleje og vuggestue), har sagt at de ALDRIG har haft så nem en indkøring. At han er glad og tillidsfuld og aldrig har grædt ved aflevering. Han spiser godt, leger godt og sover godt. Han er altid glad og smilende og bare NEM. Man bliver så stolt, for gu fanden synes man os bare ens egen er verdens bedste, smukkeste og dejligste væsen i verden. Og når andre så kommentere på det, vokser man lige DET mere.

  Men kan tit mærke man holder lidt igen med pral. Specielt overfor andre mødre. Sommetider tager de det som angreb på de børn der ikke er der (måske deres egen), fremfor at man bare er stolt uden at sammenligne. Jeg ville nok være lige så stolt hvis han var langsom til alt, fordi han er MIN SØN, men han er bare ikke langsom. Han har kunnet alt i en tidlig alder og det MÅ jeg gerne mene er fucking fantastisk og være stolt af.

  God aften ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Lige præcis <3 hvor er vi altså heldige med vores dejlige, skønne og dygtige børn! God aften til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BLIVER NEMMERE