EGOIST ELLER REALIST?

25 december outfit

[img_4321 img_4322

Glædelig jul til alle mine læsere <3

Juleaften i går var fantastisk, og vi spiste god mad, dansede om juletræet, pakkede gaver, spiste risalamande og lavede pakkeleg. Derudover snakkede vi hele aftenen, og vi var hjemme i seng klokken 01.30 cirka.

Lilli og jeg løb afsted med 70% af gaverne under træet, og det er selvfølgelig rigtig dejligt – på trods af, at vi faktisk ikke rigtigt havde ønsket os noget.

På billedet ovenover er jeg iført en gammel kjole af min mors fra Ganni, et par sko fra Aldo og så min nye taske fra markberg, som jeg fik af Marie i går – og det er hendes eget design, og den ting, som stod øverst på min ønskeliste i år. Køb tasken hér

nu vil jeg drage mod Lolland, hvor jeg skal til julefrokost hos Kristoffers mormor.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EGOIST ELLER REALIST?