20 % RABAT PÅ ALT: ASOS.COM

NÅR ENS BABY BLIVER ALVORLIGT SYG

skaermbillede-2016-11-01-kl-15-57-57
I mandags fik Kristoffer og jeg os en rigtig ubehagelig oplevelse. Lilli gik nemlig i kramper hele to gange. Det har vi cirka oplevet 5 gange før. Hun strækker arme og ben fuldstændig ud i luften, imens Kristoffer holder hende, og så tager hun hagen mod brystet og spænder og TRÆKKER IKKE VEJRET i længere tid ad gangen, imens hun bliver helt blå i hovedet. Efterfølgende får hun et lille blackout, hvor hun så trækker vejret ind og til sidst bryder ud i det mest hjerteskærende og voldsomme skrig.

Da jeg oplevede det 1. gang var Lilli kun 5 dage gammel, og 2. gang vi fik den oplevelse var for cirka 3 uger siden. Jeg skrev om den på min instagram, og fik “besked” af mine følgere på at tage den med ro, for det var meget normalt at babyer får det, åbenbart. Så jeg forsøgte at glemme de grimme oplevelser, men da det skete to gange i mandags kunne jeg ikke bare glemme det. Så vi tog til lægevagten, så lyttede på hendes hjerte og sagde, at alt lød okay, men at vi skulle kontakte lægen i morgen (altså, tirsdag). Så i går var vi til læge, og vi fik en henvisning til børneafdelingen, hvor Lilli så skal tjekkes i dag. Det kan sagtens være nogle helt normale kramper, som nogle børn får, men når ens lille baby stopper med at trække vejret og bliver blå, så tager man ingen chancer. Lægen fortalte os, at det selvfølgelig kan være epilepsi, og det er derfor, hun skal undersøges i dag.

Puha, hvor jeg bare håber at alt er okay, og hun ikke fejler noget alvorligt. Det er jo enhver forældres mareridt, at ens barn bliver sygt. Jeg tænker oftes på, hvor seje, de forældre med syge børn er. Det må være så ubeskriveligt hårdt, og jeg kan på ingen måde sætte mig i deres sted, men hold nu op, hvor må det være forfærdeligt.

Nå, men indtil videre har jeg bare brug for nogle krydsede fingre, og så håber jeg altså, at alt er i orden med min Lilli my. Jeg giver selvfølgelig en update senere på instagram: laerkejedig

16 kommentarer

 • Anja

  Jeg kan simpelthen ikke lade være med at blive lidt sur over den overskrift du laver- du ved da ikke om hun er alvorligt syg!! Når det er sagt så ønsker jeg jer en god tur på sygehuset, håber alt er som det skal være. Jeg forstår godt at i er nervøse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Indlægget handler jo netop også om de forældre der står med et alvorligt sygt barn. Så på den måde matcher overskrift og indlæg meget fint, synes jeg 🙂 men du har måske ikke læst det sådsn som
   Det var meningen, så 🙂 mange tak, jeg krydser fingre for at hun er ok! Hav en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Hej Lærke,

  Jeg kan så godt sætte mig ind i dine tanker, har selv to børn og man kan blive så bekymret for at der er noget galt med dem. Jeg synes det er så godt at I får undersøgt Lilli My, for at få lidt ro på – for jeg er sikker på at det hele nok skal gå og det ikke er noget alvorligt. Min yngste havde også kramper og det var forbigående. De bedste tanker til dig og din familie.

  Kh Cecilie

  Ps. Jeg synes du er en sindsyg sej Mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Det er bare så uhyggeligt, når der sker noget med ens børn og man bare er hjælpeløs! Puha. Håber, at hun er okay og at det kkke er noget alvorligt 🙁

   Hav en rigtig dejlig dag og tak for kommentaren❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til den sejeste fighter

  Hej Lærke. Jeg følger med på snappen, og da jeg så i var hos lægevagten blev jeg rigtig ked af det på jeres vegne, jeg håber virkelig på at Lilli ikke fejler noget som helst!

  Når det så er sagt, så må jeg sgu sige at jeg bliver rigtig ked af det over den overskrift du laver. Jeg har selv en dreng der ER alvorligt syg, og har været indlagt på hospitalet de første mange år af sit liv. På et tidspunkt var det end ikke sikkert om han ville overleve….. Heldigvis er han en fighter og kom igennem det, men ikke helt uden varige men.
  Jeg har godt læst indlægget og synes fint du forklarer dine tanker deri – men jeg blev lidt ked af at læse overskriften 🙁 Ønsker end ikke at min værste fjende skal opleve at have et barn der virkelig ER alvorligt syg…….
  Held og lykke i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Vi er indlagt natten over, så det har været noget af en lang dag. Men som jeg også har skrevet i de andre kommentarer, så er dette indlæg netop dedikeret til de forældre, med alvorligt syge børn. Det synes jeg også, jeg har forklaret nederst. Så synes overskrift og tekst hænger fint sammen 🙂 men jeg er virkelig ked af at hære on din søn. Det gør mig meget ondt. Men så skal du bare tænke på, -( indlægget netop er en hyldest til folk som dig, som er så hamrende seje at klare den med et sygt barn!
   Hav en dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Må sige mig enig omkring overskriften, det er enormt ubehøvlet over for forældre som har alvorligt syge børn. Jeg har oplevet at mit barb bliver blå i hovedet også skriger mindst 15 gange og har haft kramper inden. Han er IKKE alvorligt syg. Derimod levede jeg i 3 dage med frygten for da han var helt lille at han havde galdevejsastrafi, hvilket praktisk talt med manglende donerer er en dødsdom. Det er alvorligt syg, men hvis du bliver sendt hjem og bedes ringe til din læge dagen efter er det ikke så alvorligt at man ikke tør lade jer gå hjem.

  Husk nu på ikke at gør tingene til mere end de er og respekter dem som har syge børn. Jeg er ikke en af dem, og du skal være mere end velkommen til at bruge teksten hvis det viser sig. Men dine små bekymringer kan næppe gøre det op for dem spm har ægte bekymringer.

  Held og lykke og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Som jeg har skrevet i indlægget er dette jo også en hyldest til de forældre, der har børn, som er alvorligt syge. Så jeg mener ikke at det er en misvisende overskrift. Derudover er der ingen, der er herre over, hvad man som forældre synes eralborligg eller ægte bekymringer. ‘Ind bekymringer er vel lige så ægte som dine? Vi er desuden indlagt indtil vi finder en diagnose, så jeg er oprigtigt bekymret. Og det er der sgu ikke nogen der kan bestemme om er ægte, andre end jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hej Lærke,
  Jeg synes at overskrift og indlæg hænger så fint sammen. Det synes jeg bare lige du skulle vide:-)
  Jeg ville dog mene (ud fra mit perspektiv) at kramper hos en lille baby er alvorlige, selv om det måske ikke er dødeligt, og andre måske ikke vil kategorisere dem således. Vi er jo alle sammen forskellige og det der gør ondt på dig, gør måske ikke ondt på mig. Men det gør det jo ikke mindre sandt. Så selv om din baby (heldigvis) ikke er dødeligt syg eller får nogle men af kramperne, så er det ok at synes det er alvorligt eller skræmmende.
  God bedring til Lilly <3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Mange tak for den kommentar! Det gør mig glad, at få en kommentar fra én der forstår at jeg synes det er alvorligt. For det føles altså alvorligt, når ens lille baby ikke trækker vejret!

   Mange tak, hun har det bedre nu <3 knus og god aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Lærke,

  Jeg vil også bare gerne sige, at for mig er dine tanker, følelser og bekymringer vedrørende dit barns velbefindende på ingen måde “ubehøvlede”.
  At du som forælder bekymrer dig når dit barn gennemgår noget, er helt normalt, og at du både udtrykker denne bekymring OG hylder andre forældre med syge børn, uanset hvordan Lilli Mys situation er, er bemærkelsesværdigt.
  Jeg bliver oprigtigt ked af at læse, at andre mennesker kan blive stødt over din overskrift. At sige at dine bekymringer ikke skulle være lige så ægte som alle andres, uanset hvor sygt dit barn er, hører ingen steder hjemme.

  Jeg sender de bedste tanker i jeres retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   TAK for den kommentar, det betyder rigtig meget! Jeg giver dig helt ret! Hav en dejlig søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes altså overskriften er så fin, som den kan være. Den handler jo netop om frygten for at ens barn bliver syg, og at du har den frygt er da helt naturlig hvad enten Lilli fejler noget alvorligt eller ej. Som forældre ønsker man jo sine børn alt det bedste i verden og det må være noget af det sværeste, hvis de fejler noget man fx ikke ville kunne ændre på eller årh, du ved hvad jeg mener. Lilli er heldig, at I er så opmærksomme på hende og at I reagerer. Og at du har en søster der vil tage med, når kæresten ikke har mulighed for det er et enormt fantastisk privilegie. Jeg tror ikke Lilli nogle sinde vil være i tvivl om at I elsker hende og passer på hende, og jeg håber hun er kommet sig oven på strabasserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Mange tak for forståelsen, og jeg tror, du har helt ret!

   Hav en dejlig søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi havde en lignende oplevelse med vores ene tvilling da han var 8 måneder, bare med mange flere anfald. Han får nu medicin for at stoppe anfaldene og har ingen haft siden! Så længe der har været så få anfald så tror jeg dog heldigvis ikke det er grund til alt for stor bekymring. Og det er selvfølgelig heller ikke sikkert det er de samme slags anfald. Vi var indlagt en uge, og har aldrig haft det så elendigt i hele mit liv som jeg havde det da. Hver aften tog en af os hjem med den anden tvilling og de nætter jeg var hjemme lavede jeg ikke andet end at græde. Jeg tror desværre ikke mange ved det, da det ikke er noget der sker ofte, men sådanne kramper kan sagtens være alvorlige og mange tanker flyver igennem hovedet på en. Så din overskrift er slet ikke forkert! I sådan en situation føler man sig så hjælpeløs, og får så meget mere respekt for de forældre der gennemgår det hver dag. I vores tilfælde har vi en dreng der måske ikke er alvorligt syg, men vil være påvirket af dette resten af sit liv. Jeg håber det bedste for jer, og krydser fingre for at Lilly ikke får flere anfald❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hov kom vist til at skrive Lilly, der skulle selvfølgelig stå Lilli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % RABAT PÅ ALT: ASOS.COM