FYLDT OP

CASTET TIL DE UNGE MØDRE

img_2958

I torsdags fik jeg en mail. En rigtig sød mail faktisk. Jeg blev spurgt, om jeg ville deltage i tv-programmet “De Unge Mødre”. De havde nemlig læst min blog, og mente, at jeg ville være en god rollemodel. Først tænkte jeg, at det måtte sgu da være en joke! Jeg har jo næsten lige lavet det her indlæg, om det at blive sat i kategorien “ung mor”? Men jeg læste mailen igen, og det var skam bund-alvorligt! Først grinede jeg lidt af det, sammen med min veninde, Stine. Men så tænkte jeg, at det faktisk kunne være meget interessant. Mest af alt for at vise, at der faktisk er mange unge mødre, som klarer jobbet rigtig godt! Og jeg vil bestemt mene, at jeg er én af de mennesker.

Men så tænkte jeg igen: “Lærke fra de unge mødre” – Vil jeg virkelig være hende? Og nej, det vil jeg ikke. Jeg ville aldrig gøre det for at blive kendt, eller for at vise mig frem. Jeg ville udelukkende gøre det for at vise unge piger, at man faktisk godt kan blive mor i en ung alder – under uddannelse – og stadig klare det fuldstændig til UG.

Men i sidste ende tænker jeg på mig selv. På, hvad jeg vil. Og hvad der er bedst for Lilli. Og det er selvfølgelig, ikke at være med i et tv-program! Så det bliver altså ikke Lilli og mig I får at se i næste sæson af de unge mødre, haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYLDT OP