FØRSTE OUTFITPOST I EVIGHEDER - MED BABY

TORSDAGS-KLUNSET: LILLI MY

img_2581img_2593
Billede nummer 1:
Body/kjole fra Minimade // Strømpebukser fra Name It // Hårbånd fra Julie Dausell

Billede nummer 2:
Body fra Noa Noa
Bukser fra Soft Gallery

Jeg har besluttet at lave en ny ting hér på bloggen. Torsdags-klunset. Med Lilli My. Hver torsdag vil jeg derfor poste ugens “outfits” med min kære datter i centrum. Jeg har nemlig fået et par henvendelser, om jeg ikke ville vise noget af Lillis tøj hér på bloggen. Så det er vel en passende anledning til at gøre det.

Jeg startede desværre lidt sent i denne uge, så jeg har kun outfits fra 2 dage.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE OUTFITPOST I EVIGHEDER - MED BABY