Er jeg en god mor?

TORSDAGS-KLUNSET: LILLI MY

img_2656 img_2676 img_2710 img_2760
img_2636
5 outfits fra 5 dage. Nogle dage i denne uge fik jeg ikke taget billeder af Lilli – hun er nemlig godt på vej ind i tigerspring nummer 3, og det betyder, at hun ikke er helt tosset med at blive lagt ned – faktisk vil hun gerne være hos mig HELE tiden.

I går var jeg til lancering på min søsters nye tasker, og jeg havde selvfølgelig Lilli med, da hun er afhængig af at være ved mig hele tiden, da jeg jo ammer. Det var i København. Min mor, mormor, Lilli og jeg kørte derfor ind mod københavn klokken 16.45 og jeg kørte bilen. Jeg er ikke så glad for at køre på motorvej, og jeg HADER at køre inde i København, men turen gik faktisk rigtig fint, og vi var der cirka 18.00. Lilli sov hele turen, hun elsker at køre i bil. Vi spiste i derinde og tog derefter til lanceringen. Lilli klarede det helt vidunderligt, og jeg tror faktisk, at mange af de andre bloggere mm. synes det var helt vildt, som Lilli klarede det! Hun sagde ikke én lyd fra vi kørte fra Næstved, til vi var færdige med lanceringen klokken 22,00 cirka. Men SÅ blev hun sur. Hun græd hele turen på motorvejen, og jeg måtte holde ind og amme hende. Og så græd hun bare igen. Klokken 24 var vi endelig hjemme. Jeg var så nervøs for, at hun havde grædt, fordi hun var overstimuleret og at hun slet ikke ville stoppe med at græde, men lige fra jeg trådte ind i lejligheden blev hun atter stille. Og så gik vi i seng. I dag er hun stadig rigtig glad, og alt er bare helt perfekt. Jeg er SÅ stolt af min Lilli.

I dag har jeg været i mødregruppe, så nu er jeg bare helt færdig. Jeg har lavet noget hver dag i denne uge, så nu skal jeg slappe af med Lilli og Kristoffer. I morgen får jeg veninde-besøg og på lørdag har min far fødselsdag. Søndag holder Kristoffers lillebror 9 års fødselsdag, så der skal vi ud igen. Men SÅ er det også slut for et par dage. Tror både Lilli og jeg har brug for en pause fra stress og mange mennesker!

2 kommentarer

 • M

  Årrrrh, Lærke & Kristoffer!
  Hun er altså intet mindre end bedårende, jeres lille prinsesse. Jeg elsker at følge med i hendes udvikling både her, på instagram og snapchat! I klarer det virkelig godt! I er sgu så søde og seje! Kæmpe kram fra Fyn.

  ps. min kæreste og jeg forsøger selv at blive gravide, selvom alle synes det er dumt fordi vi ‘kun’ er 20 og 22.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Hvor er du dog sød! Kristoffer er faktisk 22 – og jeg 20! Så fuck hvad de andre tænker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg en god mor?