AMNING: HVORFOR?

LILLI SKAL DØBES OG JEG SKAL VÆRE FIN

ganni-ayame-kjole-32 ganni-ayame-kjole-34

gant1594_black

Indeholder affiliate

Ayame Lace Kjole (køb her)

Lilli skal snart døbes. Om én måned, helt præcist. På min 21 års fødselsdag. Det planlagde vi faktisk for længe siden, efterhånden. Det bliver bare en stille og rolig dag, uden alt for meget hurlumhej, for jeg er virkelig typen, der synes at en dåb er lidt for voldsom. En kæmpe fest, som mange ofte bruger +10.000 kroner på, og så er baby ikke engang gammel nok til at forstå noget endnu.

MEN: Vi har dog inviteret hele vores familie, og det betyder altså 50+ mennesker. Vi har i denne omgang valgt venner og veninder fra, da vi simplethen ikke kan være så mange mennesker nogle steder, og desuden ikke vil overstimulere Lilli mere end højst nødvendigt. Vi må holde en fest for venner til sommer engang, har vi aftalt.

Min søster skal være gudmor, og Kristoffers to søstre, samt en familie-ven skal stå fadder. Det bliver en hyggelig middag i et lille festlokale med mad, kager og tilbehør.

Lilli skal døbes i min famile-kjole. Jeg selv har lige klikket den smukkeste kjole hjem fra Ganni, som jeg skal have på. Den kan du se – og købe – ovenover. Jeg glæder mig SÅ meget til at skulle have den på, og anledningen er perfekt. Desuden tænker jeg også at bruge den til jul og eventuelt diverse julefrokoster!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMNING: HVORFOR?