FORSINKET: ET GODT TIP: 20% PÅ BOOZT

KAN JEG GÅ PÅ KUR, UDEN AT BLIVE SPISEFORSTYRRET?

fotografi-den-03-10-2016-kl-23-04-4

Som nogle af jer nok husker, så har jeg før fortalt om min barndom i mobning og anoreksi. Jeg skrev for mange år siden et indlæg om dette, som du kan læse hér.

Jeg tog cirka 16 kilo på i alt, da jeg var gravid. Jeg har tabt 12, og mangler cirka 4 + – kilo. Dem har jeg besluttet skal af NU!

Under min graviditet var jeg faktisk overraskende sund. Jeg fik det faktisk dårligt af at spise alt for usundt. Men efter fødslen er det gået led ned ad bakke. Jeg glemmer at spise, når jeg er sulten, og så er det hurtigere og nemmere at ty til junkfood. Det kan jeg virkelig god mærke, ikke har været særlig godt for mig. Jeg har ikke tabt de sidste kilo, og det skal altså ske nu. For nu er det snart 3 måneder siden, jeg fødte, og jeg ved, der ikke skal ret meget til.

Jeg er derfor startet på en kur, som jeg før har været på. LCHF, hedder den. Low Carb, High Fat. Jeg må altså gerne spise fedt – men ikke kulhydrater. Jeg har besluttet at tage det roligt med kuren, og derfor følger jeg den ikke 100%. Jeg spiser rigtig meget kød, æg og grøntsager, og holder mig fra brød, pasta, ris og så videre. Men jeg spiser rugbrød og så spiser jeg nu, hvad der er, når vi er ude. Jeg vil ikke være alt for sart, for det kan man simpelthen blive vanvittig af.

Da jeg var syg for 8 år siden, og blev erklæret rask, sagde min psykolog til mig: “Og hvad har du så lært af det hér, Lærke? – Når alle de andre klassekammerater går på kur, så skal du ikke. For du kan rent faktisk holde kuren”.

Men jeg er slet ikke bange for at blive syg igen. Jeg står slet ikke i samme situation, psykisk, som jeg gjorde dengang. Jeg har det jo helt fantastisk, og desuden kan jeg slet ikke undvære min mad, haha.

Så nu er jeg spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg vil gerne tabe halvanden kilo inden Lillis dåb om en måneds tid. Det burde godt kunne lade sig gøre! Sidste gang, jeg var på denne kur, tabte jeg 8 kilo på kun 3 uger – men det var også med træning oven i, og en lidt strammere kur.

4 kommentarer

 • Helle

  Har du talt med lægen eller sundhedsplejersken først? Det er ikke så godt at gå på kur, når man ammer, nemlig. Man må gerne spise en lille smule mindre portioner, men ikke skære fødevaregrupper ud af ens diæt. Det kan nemlig betyde rigtig meget for Lillis udvikling, hvis hun ikke får det, hun skal have gennem din mælk. Du skal nok tabe det sidste med tiden alligevel, det er jeg sikker på. God dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Det er ikke en rigtig kur, jo. Jeg undgår blot kulhydrater i form af pasta, ris og brød, samt junkfood. Det kan umuligt være noget der skader nogen som helst. Jeg kunne aldrig finde på at gå på rigtig kur, når jeg ammer, det synes jeg er fuldstændig hul i hovedet 😀

   Hav en dejlig dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Sådan, du er for sej! De få kilo skal du nok klare 🙂 Og hvor er du bare et vidunderligt reklekterende væsen, det skal du være stolt af! Lilly er en heldig datter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORSINKET: ET GODT TIP: 20% PÅ BOOZT