UNG MOR? GAMMEL MOR? ELLER BARE "MOR"?

JEG SKAL FLYTTE! – VIL DU LEJE EN LEJLIGHED I NÆSTVED?

IMG_2147 img_3599 img_3601
Kristoffer, Lilli og jeg flytter snart. Det skal jeg nok fortælle om senere, for lige nu er det slet ikke på plads. Men lige nu har jeg blot brug for din hjælp. Vi bor nemlig i en super fin lejlighed i næstved lige nu. Den skal vi sjovt nok ikke bo i længere.

Lejligheden ligger på Kæhlersvej 2H – kun 5 minutter fra Næstved by på gåben. Den er 52 kvardratmeter, og det er en 2-værelses. Stort, nyrenoveret badeværelse. Køkken og stue i et – køkken er nyrenoveret. Værelse med indbygget skab. Tørretumbler og vaskemaskine på toilettet. èt soveværelse, men stor stue. Der er overtagelse pr. 1 December, og huslejen lyder på 6000 ALT inkluderet. Vores udlejer hedder Steffen, og han er virkelig flink!

Der er 24 måneders leje – uopsigelig i denne periode (Men Steffen er ikke urimelig)

Husdyr er ikke tilladt, med mindre det aftales (og at du ved, at evt. misligholdelse er DIT ansvar :-))

Der vil være fremvisning af lejligheden, søndag d. 13 november, og allerede samme aften eller aftenen efter vil vi kontakte alle, og så ringer Steffen til de, der er interesserede, så han kan møde jer/dem. Og så skal det lige nævnes, at disse billeder er taget, før vi fik en baby i lejligheden, og at den derfor er en del mere fyldt op, når der er fremvisning. En baby fylder!

Der er 3 måneders forudbetalt leje + 3 måneders depositum, som skal betales til udlejer senest d. 1/12. Men den kan den eventuelle lejer snakke med Steffen om. Han vil være at få fat I, når vi har fundet lejeren.

Jeg håber meget, I vil dele nyheden om at der er en lejlighed til leje i Næstved.

Spørgsmål eller interesse i fremvisning: SKRIV MIG EN SMS PÅ: 26811525

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNG MOR? GAMMEL MOR? ELLER BARE "MOR"?