ET GODT TIP: hormon-knopper

EVOMOVE: EN ANBEFALING LIGE FRA HJERTET

img_2745
Måske kender du Evomove.com? Det burde du ihvertfald, hvis du har børn  – uanset deres alder! Evomove laver nemlig de fineste højstole, og jeg er så heldig have fået tilsendt én af deres lækre højstole!

Og dette er virkelig en anbefaling, helt fra hjertet: Højstolen har gjort mit liv SÅ meget nemmere. Jeg kan nu lave mad, spise, gå i bad og slappe af, uden at have en baby, der brokker sig hele tiden.

De fleste højstole kan som regel først anvendes, fra når baby er cirka 6 måneder. Men med Nomi Baby, som jeg har vist på billederne, er selve “stolen”, faktisk lidt ligesom en skråstol, og så er baby oven i købet spændt godt fast, så man ikke skal være urolig for at de falder ud, når de spræller med arme og ben. “Skråstolen” kan også indstilles, baby ligger helt vandret, og det gør selvfølgelig, så man ikke belaster babys ryg nær så meget. Lilli falder ofte i søvn i stolen, når vi spiser – og så kan vi jo langsomt regulere, så hun ligger ned, i stedet for at “sidde op”.
Stolen har hjul, så den er dejlig nem at flytte rundt i vores lejlighed. Stolen er desuden fjedret, så man let kan vugge babyen i søvn eller til ro.

“Nomi baby” kan anvendes fra baby er nyfødt og cirka 6 måneder frem. Derefter bruges “Nomi Mini” fra 6-24 måneder, og den har en bøjle designet efter seneste sikkerhedsstandarder – og som er meget nem at klikke på. Fra barnet er omkring 2 år, bruges stolen bare som den er – altså, uden diverse tilbehør.
img_2269

Nu har jeg tid til at spise min morgenmad i fred, jeg kan gå i bad, når jeg har lyst, og jeg kan lave mad, rydde op og så videre, uden at være nødt til at have en baby på slæb. Lilli elsker stolen, og jeg ville virkelig lyve, hvis jeg sagde, at stolen ikke har gjort mit liv MEGET nemmere.

Jeg vil virkelig anbefale ALLE mødre og kommende mødre at skaffe jer denne stol. Jeg kan stadig huske, hvor besværligt, det var at være på barsel før jeg fik denne, og der skal jeg heldigvis aldrig tilbage igen!

Stolen har et lækkert og simpelt design, den er nem at samle og derudover, virkelig god at ønske sig i – for eksempel – dåbsgave. Nomi By Evomove er derudover kåret som årets højstol hos Vores Børn 2015, og igen i år er det en Testvinder – OG bedst til prisen. What’s not to like?

Du kan købe – og designe – din egen Nomi lige her!

evomove_nomi_vores_boern_testvinder_2015-e1462958731643

4 kommentarer

 • Jette

  Når nu du har modtaget stolen som gave som en del af Evo’s markedsføring så jeg mener at det er helt ok at for holde sig kritisk til produktet: what’s not to like? Jeg finder designet meget lidt pænt. Der udover har jeg en baby på alder med din og ja stolen vil være smart ved spisebordet, alle de andre nævnte situationer klarer jeg nemt ved hjælp af liften eller hun ligger på en dyne.
  Men hvis man alligevel skal investere i en højstol så er den sikkert et godt valg eller hvis jeg fik en gratis vil jeg sikkert også bruge den. Men selvom en hver bloggerbaby har modtaget en stol i gave, så bliver den for mig bare ikke pænere eller uundværlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Jeg synes stolen er rigtig fin, og den er virkelig nem at rykke rundt på, uden at JEG skal løfte på den og få ondt i ryggen. Derudover er den en rigtig god højde – hvilket jeg bestemt ikke mener, at liften er. Når jeg er i bad kan hun sidde på den anden side af glasset, og så kan jeg snakke med hende imens. Derudover falder hun ofte i søvn i stolen, og så kan beg trille den ind ved sengen uden hun vågner. Så ligger hun i højde med mig, når jeg ligger i sengen 🙂 men hver sin smag. Hvis jeg kkke havde fået stolen, havde jeg selv købt den. Hav en dejlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke prøvet denne babystol, men ud fra som du beskriver lyder den ret praktisk. Især med at der er hjul til at man kan trille den rundt og affjedring så man kan vugge babyen. Det er altså noget man godt kan savne ved nogle af de andre stole. Har du prøvet andre før at du fik den her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Den er vildt praktisk! Jeg havde helt sikkert købt denne, ja! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GODT TIP: hormon-knopper