Første tur i svømmehallen

ET GODT TIP: hormon-knopper

14522161_10211078817111458_1088017135_o
Hver lørdag vil jeg lave “et godt tip” med nogle småtips til, hvad der gør livet lidt lettere for mig. Denne lørdag er temaet hormon-knopper. Altså, hos de små bebser. Lilli “led” frygteligt af hormon-knopper fra hun var 3 uger, til hun var 7 uger. Små, røde prikker, som godt kunne være væskefyldte og ligne bumser. I hele hovedet, hagen, nakken, halsen, ryggen og maven. En dag gik de helt amok, og jeg spurgte min sundhedsplejerske, hvad det dog kunne være. Hun sagde, at det bare var hormon-knopper, men at hun godt kunne se, det var rigtig voldsomt i Lillis tilfælde. Hun sagde, jeg kunne prøve at gå på apoteket og få noget til hendes hud. De anbefalede mig denne creme.

Jeg smurte hende ind dag og aften i to dage – og efter det havde hun den flotteste hud, nogensinde! Så en lille anbefaling til jer derude! Husk lige at tjekke med egen læge eller sundhedsplejerske først, da cremen ikke er beregnet til spædbørn.

2 kommentarer

 • Amanda

  Hej Lærke.
  Dejligt du har fundet et produkt der virker for dig, jeg vil blot fortælle, hvis du nu ikke ved det, at denne creme indeholder binyrebarkhormon, hvilket ikke er det bedste at udsætte kroppen for. Nu kan jeg læse at din sundhedsplejerske har anbefalet den, så jeg har tiltro til at hun ved hvad hun snakker om. Blot til information hvis ikke du kendte til dette. Du kan evt. læse om bivirkningerne på nettet.
  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Tak for informationen <3 Jeg har også skrevet i indlægget, at man lige skal tage en snak med sin sundhedsplejerske eller læge, før man anvender produktet, men jeg vidste faktisk ikke, hvad der var i, som ikke var så godt. Godt, jeg har sådan nogle kloge læsere, haha 😀

   Hav en dejlig aften<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første tur i svømmehallen