ONE YEAR AGO - NOGET OM AT MISTE

VIGTIGT AT VIKLE

14446310_10210991583730678_1865800399_o
Jeg har endelig fået mig en vikle! Jeg fik den faktisk for halvanden uge siden. Viklen er købt brugt af den kære Yogamor. Det er faktisk Josefine, der inspirerede mig til at købe en vikle, dengang jeg var gravid. Vi mødtes til et event med Bloggers Delight, og hun havde sin smukke datter i den fineste vikle. Min søster lovede, at jeg måtte finde mig en vikle, og så ville hun betale. Men det var slet ikke så nemt! For alle de vikler, jeg forelskede mig i, var simpelthen udsolgt! MEN! Så er jeg så heldig, at jeg følger Josefine på instagram (yogamor), og hun solgte ud i sine vikler for et par uger siden, og så slog jeg til. Jeg valgte at købe denne vikle fra Ellevill, som hedder “Ellevill Paisley Silk Pacific” i 50% øko bomuld og 50% silke.

Det er virkelig den bedste gave, jeg længe har fået, og Lilli er helt vild med at ligge i den – hun falder i søvn på INGEN tid. Den er virkelig smart at have, nu hvor hun er i et tigerspring.  Så piger med børn/gravide ladies: KØB JER EN VIKLE, for guds skyld!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE YEAR AGO - NOGET OM AT MISTE