10 om mig

har I egentlig set mit nye hår?

Fotografi den 19-09-2016 kl. 22.07 #2 Fotografi den 19-09-2016 kl. 22.08
Jeg kom lige til at tænke på, om jeg egentlig har vist jer mit nye hår,sådan rigtigt? Jeg stod jo i den situation, at jeg havde cirka verdens mest forfærdelige hår. Det var smadret – og en grim farve. Mit hår var knækket, så det havde cirka 20 forskellige længder. Så jeg sagde til min frisør: Du gør bare, hvad der skal gøres! Jeg troede slet ikke, at jeg ville blive glad for resultatet, da jeg ikke er skide god med kort hår, men da han var færdig, var jeg lykkelig! Jeg tror aldrig, jeg har haft så nemt hår før, og derudover synes jeg, det er super flot! Jeg fik farvet det, klippet det (meget), og vigtigst af alt, så fik jeg klippet alt det slidte af! Mit hår føles så blødt og sundt nu, det er helt fantastisk!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 om mig