det, som bringer tårerne frem

GET BACK IN THE GAME!


Sponsoreret

Kender I den følelse af, at man bare VED at noget er galt? At man skal gøre noget, men bare ikke tør? Man er bange for, om det gør ondt, om de behandler én ordentligt, og hvad med prisen?

Det gør jeg! Og det gør Sara i videoen ovenover vidst også!
Når man lige får spist et stykke slik for meget, og man kan mærke, at det går lige i tænderne. Og det gør SÅ forbandet ondt.

Flere og flere unge over 18 springer tandlægebesøget over, selvom de ved, at der er ting, der skal ordnes. Det er højst sandsynligt, fordi vi unge mennsker, ikke tænker at vi har råd. Men det handler vel i teorien om prioriteringer og at tænke lidt fremad. For jeg kender så mange ældre mennesker, som fortryder, at de ikke passede bedre på deres tænder som unge. At de ikke brugte de, cirka 500 kroner, det koster at tage til et tandeftersyn og få tjekket, om der var noget, der skulle laves, dengang for mange år siden.

Når du er fyldt 18 år, er det dit eget ansvar at finde en ny tandlæge (og desuden selv betale dine tandlægeregninger). Jeg selv er så heldig, at kende min tandlæge personligt, og det er bare super rart for sådan én som jeg, som har mega tandlæge-skræk. Hun er så sød og god til at få mig til at føle tryg. Derudover har jeg endnu en tandlæge, som jeg bliver sendt til, hvis jeg skal have lavet større indgreb, så som da jeg skulle have fjernet en visdomstand. Jeg er slet ikke bange for at gå til tandlæge længere, og hold nu op, hvor er det bare en rar følelse! For det er SÅ vigtigt at passe på sine tænder.

Min mor betaler endnu mine tandlægeregninger, og det kan godt være, at der er nogle stykker, som synes, det lyder dumt, da jeg selv er mor, og desuden er 20 år gammel. Men jeg ved, at min mor tænker, at det er vigtigt, at jeg passer på mine tænder, og så vil hun gerne støtte mig, når jeg har mit årlige tandlægebesøg. Jeg er så glad for at hun hjælper mig dér, for det er jo ikke sjovt – men samtidig er det virkelig noget, som skal gøres! Jeg gider simpelthen ikke sidde om 20 år, uden at kunne tygge min bøf, fordi alle mine tænder er rådnet væk.

Så få nu fundet jer en ny tandlæge, for pokker. Det kan godt betale sig! Du kan finde en ny tandlæge på tandlægeforeningens hjemmeside www.tandlaegeforeningen.dk eller på www.sundhed.dk 
GET BACK IN THE GAME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det, som bringer tårerne frem