EN SERIØS PAUSE FRA DE SOCIALE MEDIER - HVORFOR?

LILLI MY 03/08-16

IMG_0853
Onsdag den 3. August 2016 klokken 22.42 fødte jeg verdens mest fantastiske lille menneske – Lilli My. Det er noget af det hårdeste, jeg nogensinde har gjort. Fødslen var på mange måder helt forfærdelig, men takket være min jordemoder og lægerne på sygehuset, kom Lilli og jeg igennem det på aller bedste måde. Jeg var så bange, for Lilli havde det rigtig skidt inde i min mave under fødslen, og jeg var faktisk bange for at miste hende flere gange. Jeg lover snart at lave en fødselsberetning, men lige nu vil jeg nyde min smukke datter. Kristoffer er den bedste far i hele verden, og det er ufatteligt at se, hvordan Lilli og ham elsker hinanden allerede.

4 kommentarer

 • Sophie

  Da jeg så de første snapbilleder tidligt torsdag morgen den 4 august blev jeg simpelthen så glade på jeres vegne.
  Alt godt i livet til dig, Kristoffer og lille Lilly My.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Tillykke, tillykke, tillykke! Hvor er hun bare den smukkeste lille baby i verden. Giv hende et kys fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kæmpe tillykke med jeres datter. Hvor er hun dog fin. Glæder mig til at følge med i jeres nye tilværelse som forældre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  tillykke med hende. jeg havde selv en kaotisk fødsel på næstved for 2 mdr siden, men jeg oplevet også personalet helt fantastisk. nyd hende, for de vokser alt for hurtigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SERIØS PAUSE FRA DE SOCIALE MEDIER - HVORFOR?