VEER HELE WEEKENDEN!

VIL JEG NOGENSINDE FØLE MIG SMUK?

IMG_0495IMG_0495

…Er et spørgsmål, jeg ofte stiller mig selv. Jeg tror, mange har det lige sådan. Jeg har altid været utilfreds med mit udseende på én eller anden måde. Mit hår var ikke langt nok, måske var det senere FOR langt, for kedeligt, grim hårfarve, skæve tænder, grim navle, for lange ben og så videre og så videre.

Kender du det? Så er der ikke noget galt med dig. Så er du nok bare en ganske almindelig, usikker teenager.

Når jeg ser tilbage på billeder fra de perioder, hvor jeg har følt mig allermest utilpas, kan jeg næsten blive helt ked af det. Fordi jeg kan huske, hvordan jeg følte, da det billede blev taget. Jeg var ikke smuk. Men det var jeg jo. For det er vi alle, på én eller anden måde. Og hvorfor skal det være så fandens svært at forstå? Er det fordi, det ikke er okay at synes at man selv er smuk? Eller er det fordi at alle ens veninder bare ER smukkere end én selv? Måske begge dele, måske ingen af dem. Men jeg ved, at jeg altid har følt mig utilpas i min egen krop. Det er først nu, hvor jeg har fået hele dette glansbillede lidt på afstand, at jeg ser, at jeg jo altid har været smuk. Fordi jeg er Lærke, og fordi vi alle ers smukke. Vi skal bare indse det først.

Under min graviditet har jeg i virkeligheden haft de dårligste forudsætninger for at føle mig smuk. Jeg har taget 14 kilo på, og mit hår faldt nærmest af i November, grundet for meget afblegning inden min graviditet. Alligevel har jeg følt mig smukkere end nogensinde før. Jeg ved ikke, om det er maven, hormonerne, babyen eller hvad søren det ellers kan skyldes, men sådan har det været.

Og jeg håber sådan, at det fortsætter, når jeg har født. At jeg vil indse, at jeg aldrig har været tyk, at mine lange, slanke ben er en GOD ting, at små bryster er helt okay, og at det er fint at have en skæv tand. For det er jo dét, der gør mig unik. Dét, som adskiller mig fra at ligne dig. Vi må lige tage os sammen og indse, at vi ikke alle kan gå rundt og ligne supermodeller – og hey, hvem har egentlig sagt, at de er smukkere end dig? Jeg vil være det bedste forbillede for min datter ved at vise hende, at jeg hviler i mig selv. At jeg er stolt af at være den, jeg er, og at hun skal være stolt af alle sine små skønhedsfejl. For hvor ville det dog være kedeligt at leve i en verden, hvor vi alle var ens.

 

10 kommentarer

 • Lærke

  Jeg har et par skæve tænder, men de sidder magen til min afdøde fars sad. Så hver gang jeg ser dem tænker jeg på ham. Jeg har fregner på næsen ligesom ham og det minder mig også om ham. Jeg synes alle disse unikke skønheder er det der gør os fantastiske på hver vores måde. Men vi vil nok egentlig altid ønske os det andre har. Jeg ville vildt gerne have små bryster. Det er så meget nemmere og mere behageligt tænker jeg. Og så kunne det være rart at alt tøj ikke så så vulgært ud på en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Årh hvor fint. Og du har så evigt ret. Skål på forskelligheder og hav en god aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Så flot skrevet, og hvor er det rigtigt! Ingen tvivl om at du bliver det bedste forbillede for
  din lille Lilli My. Håber alt det bedste – og glæder mig til at se hvornår, hun melder sin ankomst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor smukt et indlæg. Præcis som dig. Jeg kender følelsen af at være mindre smuk end alle andre, men som du skriver, er det det unikke, der gør mennesket smukt. Jeg synes, du er et af de smukkeste mennesker på jord, og jeg er ikke det mindste i tvivl om, at du vil blive en fantastisk rollemodel og forbillede for Lilli My. Hun bliver den heldigste datter, når hun har en mor, der er som dig. Du er perfekt præcis, som du er, Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Smuk læsning, Lærke <3
  PS. Tror jeg glæder mig mindst lige så meget til, at du føder som du selv gør…og vi kender ikke engang hinanden. Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • calina

  rigtig godt indlæg lærke! jeg har fulgt med mange år og jeg har altid beundret dig. det skal du bare vide. jeg har altid følt du var SÅ smuk og fin. det er sjovt hvordan man kan beundrer andre så meget og ikke gøre det med sig selv…. dumt egenligt.

  jeg glæder mig sådan til at følge med når du får din baby, det har været mega hyggeligt at følge med indtil nu!

  Ha’ en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Preach!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEER HELE WEEKENDEN!