AT VÆRE HØJGRAVID OG PISSE UTÅLMODIG

VEER HELE WEEKENDEN!

IMG_0582
Nu må der altså snart ske noget! Jeg har haft veer hele aftenen i går og om natten ligeså. De er desværre gået i sig selv igen, men jeg håber lidt, at de fortsætter i aften, så der snart kan ske noget. Hele 5 familie-medlemmer samt veninder har drømt, at jeg fødte i nat eller i går nat, og 3 veninder har gættet på, at jeg føder i denne weekend! Derudover har min mor og jeg fra start sagt, at det er i nat, hun kommer, så jeg er lidt spændt på at se, om det holder!

I går gik Kristoffer og jeg en laaaaang gåtur, som jeg håbede på, ville sætte gang i noget. Selvom der ikke er nogen måde, at sætte fødslen i gang på selv, så tror jeg alligevel ikke, det kan skade at gå en lang tur. Efter gå-turen skete der ihvertfald noget!

I dag gik vi endnu en lang tur, og da vi kom hjem, lagde vi os til at sove middagslur. Fik jeg nævnt, at 30 grader og højgravid IKKE er en god kombi? – Det har jeg så nu. Jeg får det faktisk fysisk dårligt af varmen, og kan intet holde ud. Ikke engang at tage på stranden!

Om en times tid skal vi til fest hos en af mine veninder, og det glæder jeg mig til. Det er rart at have noget at lave, andet end at vente på baby!

– MEN: Kryds lige fingre for, at veerne fortsætter i aften OG tager til i styrke. Ja, de må faktisk gerne gøre fandens ondt, så længe jeg har Lilli My i armene engang i morgen, hehe.

Hav en dejlig lørdag!

2 kommentarer

 • Stine

  Kære Lærke. Jeg har fulgt dig og bloggen i rigtigt mange år og føler efterhånden, at jeg kender dig haha. Men jeg ville egentligt blot lige ønske dig tusind gange held og lykke med fødslen og hele oplevelsen omkring det, din nyfødte datter og familie! Da jeg læste du var gravid, overraskede det mig på ingen måder (ment positivt). Selvom du ofte hører, at du er ung osv., så skal du vide at lige præcis du for mig virker fuldstændig klar til børn og familie, og tackler kritikken på en meget moden og flot måde! Men igen: TUSINDE GANGE TILLYKKE OG HELD OG LYKKE MED DET HELE <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   MANGE tak for den dejlige besked <3 Du skal vide, at jeg bliver uendelig glad, når folk som dig skriver. Det betyder alverdens! Hav en skøn dag – og mange tak, igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE HØJGRAVID OG PISSE UTÅLMODIG