PREGGO SHOOT PART 3

KRISTOFFER BLOGGER FOR ÉN DAG: OM SNART AT BLIVE FAR

IMG_0084IMG_0084

Føler du, at du var med i beslutningen om at I skulle have et barn?

Ja, bestemt. Det var dog Lærke, som fik mig hen ad den retning. Det var hende, der fik mig til at indse, at det nok faktisk var noget, jeg længe havde tænkt på og haft lyst til.

Føler du dig klar til at blive far?
Selvfølgelig gør jeg det.

Føler du, at du har været en del af graviditeten?

Jeg føler, jeg har været en mand under graviditeten. Ikke nemt, men stadig spændende at følge med i. Det er faktisk ret svært at være faderen under graviditeten. For jeg oplever jo ikke de ting, Lærke oplever – som når hun for eksempel bliver sparket hvert 5. minut – det kan jeg jo ikke mærke.

Hvad bliver din rolle, når Lilli først er født?

Først og fremmest skal jeg være far med alt der tilhører. Den mere praktiske, den der laver sjov og ballade, og en hjælpende hånd til min kæreste, som helt sikkert har haft 9 hårde måneder som gravid.

Vil du deltage i fødslen?

Ja!

Hvis ja, vil du så tage imod Lilli og klippe navlesnoren over?

Ja. Lærke har jo planer om at føde i vand, og på den måde kan jeg være en større del af fødsel – blandt andet tage imod Lilli, hvis jeg ønsker det. Så er det bare på med dykkerbrillerne! (LOL)

Hvordan synes du, Lærke har klaret sig igennem graviditeten?

Helt exceptionelt – jeg er så stolt af hende. Jeg havde nok regnet med, at Lærke ville have lidt mere ondt af sig selv og klynke en del mere – men hun har virkelig vist sig som en rigtig stærk kvinde.

Har du deltaget i scanninger, fødselsforberedelse mm.?

Jeg missede desværre den første scanning, men under de andre scanninger har jeg været til stede. Jeg var faktisk meget imod kønsscanningen, men da jeg først havde sagt ja, og var med, var jeg rigtig glad for vi havde gjort det. Og helt vildt stolt og spændt!

Tror du at Lilli bliver en fars pige, eller en mors pige?

Helt klart fars pige.

Håber du, Lilli ligner dig eller Lærke?

Jeg håber hun ligner Lærke mest – lige så smuk. Men selvfølgelig også mig. Jeg håber, hun bliver en lige så god blanding, som Gin&Tonic.

4 kommentarer

 • Agnes My

  Mega fedt indlæg! Skide spændende læsning og med et strejf af humor! Sikke en god kæreste du har dig sødeste Lærke. Håber på alt det bedste for jer, når jeres lille prinsesse kommer til verdenen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Migoglillimy

   Det er jeg glad for, du synes! 🙂 jeg er også rigtig glad for ham 😉
   Mange tak <3
   Hav en skøn søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men har er da noget af det sødeste, i bliver fantastiske forældre begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREGGO SHOOT PART 3