MIN VÆGT OG KOST - HVOR MEGET HAR JEG TAGET PÅ?

SLÅ TIDEN IHJEL, FORKÆL DIG SELV – OG TJEN PENGE PÅ EOVENDO

IMG_0479  Skærmbillede 2016-07-12 kl. 16.01.33Skærmbillede 2016-07-12 kl. 16.07.30Skærmbillede 2016-07-12 kl. 16.10.31
Sponsoreret indlæg

I disse kedelige dage som højgravid, hvor jeg ikke orker andet end at ligge på sofaen med min computer, ipad eller mobil, er det virkelig svært at finde noget at slå tiden ihjel med. Men så er det faktisk ret heldigt, at jeg har opdaget den nye, smarte (og gratis) side, som hedder Eovendo, og jeg synes godt nok, siden fortjener lidt credit:

På Eovendo kan du tjene penge på at give din mening til kende.
Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig en gratis profil – og så sørge for at være rigtig aktiv derinde – for jo mere aktiv du er, jo flere penge kan du tjene! At være aktiv på siden, vil blot sige, at du for eksempel: deltager i diverse spørgeskemaer, tilmelder dig nyhedsbreve, tester produkter, deltager i konkurrencer, skraber gratis skrabespil med mere! Det er altså helt let og simpelt – du tjener penge på ALT, du gør, så længe, du er aktiv – og så er der altså ingen skjulte tanker og idéer, og du er ikke tvunget til at betale noget som helst. Det er desuden Lars Larsen fra JYSK, som står bag siden, og det er jo en mand, vi alle kan lide – og stoler på.

Når du tilmelder dig, kommer du automatisk med i lodtrækningen om et spaophold for to, og så er der også en masse gratis prøver, du kan bestille. Du kan blandt andet få en gratis bodyscrub, som normalt koster 170 kroner – og kun betale porto! Så kan du forkæle dig selv lidt ekstra hér i sommerferien!

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor aktiv, du vil være – og dermed, hvor mange penge, du vil tjene – men jeg tænker, at vi er mange, som har ferie lige nu – så mens veninderne hygger sig på ferien, kan man jo lige så godt bruge tiden på noget andet!

Pengene kommer ind på din konto på Eovendo, og så kan du jo efterfølgende overføre dem til din egen lønkonto. Du kan også få udbetalt pengene i form af gavekort, hvor man ofte kan få rigtig gode rabatter til blandt andet Baresso, Matas, bodyshop og så videre.

Eovendo kan desuden besøges på både computer, tablet og mobil, og det betyder jo blandt andet, at du kan bruge portalen for at slå tiden ihjel i de lange togture, eller når du ikke kan sove – ligesom jeg! Jeg synes, du skal besøge Eovendo med det samme – du taber intet ved det, men tjener penge på en nem måde – what’s not to like?

Ovenover har jeg vedhæftet et par billeder af de tilbud, JEG er aller mest vild med, og som jeg synes, er fantastiske at tage i brug – netop nu, hvor der er ferie, og man skal huske at forkæle sig selv lidt ekstra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VÆGT OG KOST - HVOR MEGET HAR JEG TAGET PÅ?