STUDENTERTIDEN

SE MIN LEJLIGHED: BABYCORNER

IMG_0015

Kristoffer og jeg bor i en meget fantastisk lejlighed. Den er helt perfekt til os to. Problemet er lidt, at vi om lidt er 3. Og selvom en baby ikke behøver meget plads i starten, gør den senere. Vi bor i en toværelses lejlighed i Næstved centrum. Lejligheden er 55 kvadratmeter, som er fordelt sådan, at vi har et værelse, hvor der er plads til vores ret store seng, et skab og Lillis tremmeseng. Stor stue og køkken, og et okay stort badeværelse også.

Vi havde besluttet os for, at lave et babyhjørne. Og da jeg kom hjem fra fødselsdag for en uges tid siden, havde Kristoffer lavet denne hyggelige læse/nusse/snakke/synge/hygge-krog til vores lille pige. Jeg synes det er så fint, lige ved siden af vores sofa, så lige pt. kan jeg ikke lade være med bare at ligge og kigge derhen, når jeg ligger på sofaen.

Nu ligner vores hjem lidt mere et børnehjem, og det betyder rigtig meget for mig.

5 kommentarer

 • Idun

  Det ligner det er et ret blødt underlag. Baby har godt af at ligge på gulvet, og det skal helst være forholdsvis direkte på gulvet, fordi det er hårdt. Det træner nakken bedre end noget blødt. (y)

  Vi bor desuden 4 mand (min kæreste, vores søn (2 år) og datter (2 måneder), og jeg) på 52 kvm. Så det kan man altså godt klare. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Uh, du er godt med på, at det er helt skidt for baby at ligge så blødt, ikke? Altså der sker selvfølgelig intet ved det her og der, men det er virkelig skidt for dem at ligge blødt ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor må det bare være træls at få sådan nogle bedrevidende og beske kommentarer, når du deler ud af din glæde over jeres nye hyggelige børnekrog.
  Jeg er mor til to og kan overhovedet ikke forstå, at nogle kan hidse sig op over det her – Det er sådan helt mobbe-agtigt og total meningsløs kritik!!
  Jeg synes, det ser super fint ud, og jeg er sikker på, at I vil få mange hyggelige stunder her sammen som familie.
  Mange gode hilsner og tak fordi, du tør dele ud af dit liv og dig selv. Det er modigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Hvor er du sød <3 Ja, det undrer også mig lidt, men sådan er det jo nogle gange, når man har en blog 🙂 Det sjove er, at det faktisk overhovedet ikke er et særlig blødt hjørne, haha!

   Mange tak, jeg tror også vi får det hyggeligt i det lille hjørne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ej hold op! Jeg synes, du overreagerer, Signe! Man kunne også bare sige tak og tage det som en godt råd fra to, der tydeligvis ved, hvad de snakker om og bare gerne vil barnet det bedste. God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERTIDEN