50 % KUN I DAG

ENDELIG KOM DAGEN: BARSEL

barsel
I onsdags kom dagen. Dagen, jeg har set frem til MEGET længe. Jeger nemlig gået på barsel. Jeg er sikker på, jeg kommer til at kede røven ud af bukserne, og desuden vente ENDNU mere utålmodigt på lillepigen, men nu er der altså kun lidt over en måned til hun gerne skulle komme ud til mig.

Jeg valgte jo for længe siden, at jeg aller helst ville blive på seminariet til jeg fik sommerferie – men jeg kunne jo ikke rigtig vide, hvor dårlig og plaget af graviditeten, jeg ville blive. Men jeg har sgu holdt ud, og hvor er jeg bare glad for det! Første semester er klaret, alle 3 moduler bestået, og en lille mus på vej snart. Jeg kunne ikke være mere lykkelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 % KUN I DAG