NÅR MAN ER FOR TRÆT TIL AT HÆNGE SAMMEN

SOMMERTØJ UNDER 300 KRONER

kjolersortkjoler jaaigen igen

Sort kjole 249 kroner // Sort, strikket kjole 159 kroner // Sort kjole 119 kroner // Sort kjole 119 kroner // “Rød” kjole 119 kroner //blå  Nederdel 159 kroner // rød Nederdel 159 kroner // sort Nederdel 159 kroner // Sort playsuit 249 kroner //

Indeholder affiliate

Selvom jeg er gravid, og det betyder, jeg desværre ikke kan passe nogle af disse skønne ting, så drømmer jeg mig stadig lidt væk til sommer i korte nederdele, der ikke strammer og kjoler, som faktisk sidder rigtig godt. Men I skal jo ikke snydes – så hér er et bud på nogle rigtig, rigtig fine – og meget billige sommer-items!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ER FOR TRÆT TIL AT HÆNGE SAMMEN