Gravid 29+0

SNART STUDENT? – FINE, BILLIGE STUDENTERKJOLER

image3xxlimage1xxl
image1xxl-1image1xxl-2

image1xxl-3image1xxl-4image1xxl-5image1xxl-6

Dress 1 // Dress 2 // Dress 3 // Dress 4 // Dress 5 // Dress 6 // Dress 7 // Dress 8

Indlægget indeholder affiliate

Nu nærmer tiden sig. Og derfor skal I da helt klart have en fin kjole i anledningen, ikke? Jeg havde personligt en hvid og blå kjole på, som matchede min lyseblå HF-hue, og jeg var SÅ glad for, ikke bare at være hvid som alle de andre – dog forstår jeg godt dem, som vælger den hvide kjole i stedet for en farvet. Jeg er helt vildt med ALLE disse 8 fine kjoler – jeg håber, det var behjælpeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid 29+0