SOMMERTØJ UNDER 300 KRONER

JEG SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL I DENNE VIDEO

Nu er det efterhånden MEGET længe siden, jeg lavede en spørgerunde, og derfor har jeg nu svaret på alle spørgsmålene i denne video. Om lidt skal jeg mod lufthavnen, og i aften klokken 22.30 er jeg i SPANIEN med min dejlige Kristoffer. Hav en dejlig søndag!

10 kommentarer

 • M

  Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg kan ikke se videoen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Øv 🙁 det ved jeg virkelig heller ikke… ser du op computer eller mobil?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Lyden er MEGET lav, selvom man skruer helt op, er der noget du kan gøre? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Desværre ikke! Prøv på mobilen 🙂 eller med høretelefoner!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg kan godt se videoen, men lyden er simpelthen så lav (er på min mac) at jeg måtte give op. Desværre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   På mobil kan den skrues rimelig højt op 🙂 ellers: høretelefoner!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Skøn video! Du er så sød og inspirerende Lærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virkelig fin video, og jeg kunne sagtens høre din stemme med høretelefoner! Jeg smilede gentagende gange og blev helt ør ved tanken om en dag at vente et barn med en dejlig mand. Håber I får en skøn ferie sammen og nyder hinanden inden 2 bliver til 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det hyggeligt at sådan rigtigt “se” dig! Synes det er mærkeligt at jeg slet ikke når at være i nærheden af dig mens du er gravid, men jeg håber at alt går som det skal – og så må jeg jo bare se den kære lille bebs der kommer ud af det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERTØJ UNDER 300 KRONER