VEJEN TIL AT BLIVE EN GOD MOR

FERIE-TID OG INGEN PLADS I KUFFERTEN!!

ferietidjaNu er der ikke længe til Kristoffer og jeg skal afsted på ferie. Det er nemlig på søndag, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt. Jeg gik faktisk igang med at pakke kuffert i søndags, fordi jeg nødigt vil glemme noget, og samtidig bare fordi jeg ELSKER at pakke til noget, jeg glæder mig til – kender I det?

I dette indlæg, kan I læse, hvor jeg skal hen, mere præcis.

Vi skal være afsted fra søndag til fredag, og vi har kun bestilt håndbagage – hvilket vil sige, at der skal pakkes smart og let.

Indtil videre har jeg: Jernpiller, vitaminpiller, kalkpiller, piller mod halsbrand, en lille eight-hour creme, som jeg bruger hver dag, make-up-taske – kun med det nødvendige, bikini, trusser, 3 kjoler, et par shorts, en bluse og så det tøj, jeg skal have på, når vi flyver – jeg regner med at tage en sweater på, bare hvis nu det skulle blive køligt – men den regner jeg nu ikke med kommer i brug. Jeg har selvfølgelig også pakket pas – og så er jeg vildt meget i tvivl, om jeg skal tage min computer og oplader med? For jeg har en gruppeopgave på studiet, som skal afleveres 17 juni, og jeg vil gerne have den til rådighed, hvis nu jeg bliver nødt til at lave lidt til gruppen, mens jeg er væk – hvad synes I? Skal jeg tage computeren med, eller lade den være herhjemme?

Jeg tror virkelig at det bliver helt igennem fantastisk at komme afsted med Kristoffer. Sidste år tog vi en uge til Sverige i mine forældres sommerhus, hvor vi bare nød hinanden, det gode vejr – og stilheden, og det var virkelig skønt! Vi var også på ferie til Spanien i slutningen af sommerferien, da vi blev inviteret til mallorca af mine forældre – det var også en hyggelig tur, men Mallorca var ligesom ikke rigtig mig. Det må vi håbe, Malaga er!

Jeg tror faktisk ikke, vi skal lave andet end at bade, drikke (alkoholfri – fra min side) drinks, køre ture i vores lille, lejede bil, shoppe en smule, og så spise mega, mega god mad! Jeg er lidt spændt på, hvordan det hele kommer til at gå som højgravid, da jeg faktisk er 32 uger henne i næste uge, og der dermed kun er 8 uger til termin – men jeg har indtil videre, været rimelig heldig med ikke alt for mange smerter, ingen halsbrand, og næsten ingen vand i kroppen. Det undgår jeg dog nok ikke, når vi skal ned til 30 graders varme, men man kan jo altid håbe, hehe!

3 kommentarer

 • Kirstine

  Min erfaring er SLAP AF MENS DU KAN.. Ingen computer, ingen stress. Nyd en “sidste” ferie jer to. Næste gang skal i mok gå rigeligt at se til på ferien. Om 3 mdr har du rigeligt at se til, måske ikke megen søvn. Nyd hinanden, nyd det at slappe af også tag den ekstra tørn når du kommer hjem, I fortjener at nyde hinanden for hvem ved hvornår i får lov til det igen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt enig med Kirstine – ingen computer! Slap af og hyg jer, uden at have lidt dårlig samvittighed, fordi du ved at computeren ligger i tasken. Bare hold 100% ferie! Og nyd det, det lyder virkeligt dejligt!
  Jeg tager fem dage til Budapest med min kæreste i morgen (en fødselsdagsoverraskelse til ham), og jeg glæder mig også helt ubeskriveligt, så kan sagtens følge dig 😀 god tur. Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEJEN TIL AT BLIVE EN GOD MOR