JEG SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL I DENNE VIDEO

JEG HAR VÆRET TIL FRISØR!

IMG_4312IMG_4311

Så fik jeg været til frisøren en sidste gang. Denne gang var det striber igen – lidt lysere nu, og så har min mor betalt for en klipning (det var Kristoffer, som klippede mig sidst – så mit hår har været skævt i 4 måneder nu, haha)

Jeg havde først besluttet, slet ikke at røre mit hår i min graviditet. Men eftersom det begyndte at falde af, og den hårfarve, jeg havde fået lige inden, var begyndt at fade ud til noget rigtig kikset, valgte jeg at tage det helt stille og roligt – og farve lidt striber (det var MEGET få striber), samt få en masse kure i det. Og det har jeg været super glad for – men det blev jo stadig ikke lige dét resultat, jeg håbede på, da jeg gerne ville have det lidt lysere, så det passer min sommer-hårfarve – og derfor blev jeg altså farvet igen onsdags

Jeg var hos Only Hair i Næstved, som jeg også gik hos sidste, sidste sommer, da jeg havde mit naturlige hår med lidt lyse striber i. De har fantastisk service – og ikke mindst søde og dygtige frisører til at betjene dig!

Jeg er faktisk ikke selv helt vildt med resultatet. Det var ikke ret mange striber, jeg fik lavet, og farven er ikke ændret ret meget. Derudover er jeg ikke tosset med klipningen, der da blev klippet 5 cm af, og jeg faktisk lige var blevet glad for min gamle længde. Derudover blev der tyndet ret meget ud i håret, øv. Jeg plejer at have rigtig gode oplevelser med denne frisør, men jeg tænker, at det nok også bare var fordi at det var VIRKELIG nødvendigt at få klippet lidt i det. Det skal nok blive pænt… Om et års tid eller noget, haha.

Jeg vil forresten råde alle til at prøve en Olaplex-kur. Uanset, om du bliver farvet, eller ej. Det er helt fantastisk. Mit hår er næsten ikke til at “genkende”, efter sådan en behandling.
Indlægget er IKKE sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL I DENNE VIDEO