26+0 JEG FÅR ALLEREDE MIN BABY AT SE IGEN OM 2 UGER!!!

WHAT’S in the box?

   

I går viste jeg øverste billede på instagram(laerkejedig), og lovede at røbe, hvad der gemte sig i kasserne i dag. “advantage Clean VS Adidas” i hvid og grøn. Jeg er helt tosset med dem – og så kostede de altså kun 400 kroner! 

Det var faktisk Kristoffer, der fandt dem, og skulle købe dem, men så prøvede jeg dem også lige i en størrelse 37. Og ups, så købte jeg dem også. Så lige nu går diskussionen på, hvem der får lov at have skoene på i dag, når vi skal til konfirmation… Jeg må nok give mig, for det var jo trods alt Kristoffer, der købte dem først…. Damn it!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26+0 JEG FÅR ALLEREDE MIN BABY AT SE IGEN OM 2 UGER!!!