MAVE-UPDATE 25+0

SPØRGERUNDE – HVAD VIL I VIDE?

IMG_2399

Det er efterhånden RIGTIG lang tid siden, jeg har lavet en lille spørgerunde, og det er jo lidt ærgerligt, når jeg kan se, at rigtig mange af jer har mange spørgsmål – både til min fortid og til min fremtid. Så nu får I muligheden: Stil alle de spørgsmål, du vil – enten hér – i kommentarfeltet, til min facebook-side (link) , eller på min mail: laerkejjj@gmail.com, og så besvarer jeg dem i løbet af en uges tid – måske i en video, måske i et indlæg, jeg er ikke helt sikker endnu!

Fyr løs! – og god fredag 🙂

8 kommentarer

 • Id

  Hvad er din holdning til abort, og hvor går DIN grænse? Hvis dit barn inde i maven f.eks. havde Down Syndrom, ville du da vælge at få en abort? Og hvad hvis det “bare” er læbeganespalte? Altså hvordan tror du, at du vil reagere, hvis du fik at vide til misdannelsesscanningen, at hun fejlede sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Har I snakket om ægteskab, nu når I skal have baby?
  Og hvilke drømme har du ift. familieliv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Vil du giftes en dag, hvis ja så i kirke eller på rådhus? Hvor langt væk i fremtiden ligger et evt bryllup hvis det stod til dig? Med reception eller festfest? Skal Lilli døbes, konfirmeres og opdrages “kristen”? Skal Lilli på efterskole, måske? Hvor mange børn, kunne du/I tænke jer at få og hvor tæt på hinanden aldersmæssigt? Hvilke egenskaber håber du mest og mindst Lille “arver” af jer? Vil I gerne flytte I hus inden for den nærmere fremtid? Hvad laver Kristoffer egentlig (beklager, hvis du allerede har nævnt det)? Har du haft nogle vilde preggocravings eller har det været til at holde ud? Er du begyndt at læse flere mommyblogs efter du er blevet preggo eller er det stadigvæk mest mode? Går du op i børnemode? Hvad er det mest underlige, du kan? Hvad er din mest underlige vane? Hvad er din værste vane? Hvad er din bedste vane? Hvad kan du bedst lide af smykker halskæde, ring eller armbånd? Hvad har du altid i tasken (kunne være fedt med de gode gamle in my bag indlæg både før og efter baby for at se forskellen :D)? Hvilke serier ser du for tiden? Hvilken musik hører du? Følger du med i reality tv? Hvad savner du mest ved ikke at være gravid? Hvad kommer du mest til at savne ved at være gravid? Nu har du fået 10000 spørgsmål herfra, som meget gerne må besvares i video 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Er der nogle af dine veninder/venner, der efter at du er blevet gravid har taget afstand til dig? (Hvilket er mega nederen , hvis der er nogle der har gjort det)

  Frygter du selve fødslen (pga den smerte (det for de fleste giver giver)

  Hvad er det absolut bedste ved, at være gravid? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Please en video – det er som regel fedest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Hvad bruger du tiden på mens du går og venter? 🙂 Og kender du andre der har barn i en tidlig alder som du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hvordan reagerede dine forældre, da du og Kristoffer fortalte dem, at I ventede jer?
  Føler du, at du har “tvunget” Kristoffer til at påtage sig faderrollen? Forstå mig ret; I er meget unge – var han ligeså klar til det her, som du var?
  Hvilke fordele ulemper ser du ved at få børn i en tidlig alder?
  Og for at det hele ikke skal handle om børn og graviditet:
  Jeg så din søsters indlæg om en ting, man bare måtte eje! Går du og ønsker en eller anden genstand (tøj, boliginventar, etc.) fuldstændig skyhøjt meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella My

  Hvordan blev i to enige om at få barn/børn sammen? Hvem tog den første snak og sådan? Har du evt. fifs til hvordan man skal præsentere sådan en idé overfor sin kæreste, hehe ?
  Kærlig hilsen fra hende den skrukke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAVE-UPDATE 25+0