BAGSIDEN AF MEDALJEN... AT VÆRE GRAVID

26+0 JEG FÅR ALLEREDE MIN BABY AT SE IGEN OM 2 UGER!!!

PicMonkey Collage

I dag er endnu en uge gået, og jeg er nu 26 fulde uger henne. 14 uger til termin, og kun 2 uger til jeg er i 3. og sidste trimester. 98 dage til termin, og hvis jeg fødte nu, ville der være cirka 70% chance for overlevelse og 70% chance for, at hun ville blive “normal” – altså uden varige mén. Meeeeen, jeg håber dog at hun bliver derinde, ihvertfald til uge 37!
Hver dag der går, bliver hun mere og mere livlig, og hun burde veje et sted mellem 800 og 1200 gram nu (fra nu af er det meget forskelligt, hvad fosteret vejer derinde)

Som I ved, var jeg til tidlig kønsscanning for snart MEGET lang tid siden, nemlig i uge 14. Jeg havde bestilt tid hos Jordemoderhuset, fordi jeg simpelthen ikke kunne vente. Kristoffer, min far og Kristoffers storesøster var med til scanningen, og det var én af de største oplevelser i verden. Jordemoderen fortale nemlig alle detaljer, og forklarede, hvad hun så. Vi fik over 7 scanningsbilleder med hjem, samt en video af hele scanningen, som jeg ofte hiver frem, bare for at se min lille mus.

Efter den scanning, var der jo stadig misdannelsesscanningen, som er én af de to scanninger, man får med, gratis af sygehuset. Men det er 10 minutter, og man ser ikke rigtig andet end man allerede havde set. Jeg tænkte, at det var nok, og at det også er lidt sjovt at der så går så lang tid før jeg så hende igen. Det er nu over 6 uger siden, jeg var til misdannelsesscanning, og jeg synes virkelig, at tanken om, at jeg slet ikke skal se hende igen, før jeg føder, er uudholdelig!

Så derfor har jeg nu bestilt tid – igen hos Jordemoderhuset. Det er den 2. Maj, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig! Kristoffer og jeg skal nemlig se hende i 3D denne gang – det betyder altså, at jeg kommer til at se hende meget tydeligt. På 3D scanninger kan man nemlig se, hvilke træk, lillepigen har, og jeg glæder mig lidt til at se, om hun ligner Kristoffer eller jeg mest! Scanningen varer hele 40 minutter, og så bliver hun også vægtskønnet – hvilket jeg synes er rart, for hun har nemlig hele tiden været lidt lille af sin “alder”, så det bliver rart at høre, om hun følger kurven nu!

Jeg skriver selvfølgelig om oplevelsen, når jeg har været til scanning! – Og I skal også nok få billederne at se! Hvem tror I, hun ligner? Kristoffer eller jeg?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAGSIDEN AF MEDALJEN... AT VÆRE GRAVID