TANKER OM MIN FØDSEL

I GÅR VAR DEN DEJLIGSTE DAG: BABYSHOWER

13064077_10209682529725146_13302356_o (1)
Lørdag aften skete der dét, at jeg blev halv-syg og kastede op. Kristoffer og jeg havde en aftale med Marie og Philip, ved en 12-tiden søndag, og jeg var meget i tvivl, om jeg kunne overskue det – småsløj og med en masse lektier der skulle laves.

Søndag morgen besluttede jeg alligevel at tage afsted. Da vi nåede Maries lejlighed, åbner jeg døren og ser en masse røde balloner. Jeg tænkte bare: Marie??? Med balloner i hele lejligheden? – Men så tænkte jeg ikke videre over det, før jeg så min familie, svigerfamilie og bedste veninder stå dér, midt i Maries lejlighed! Marie havde simpelthen arrangeret babyshower for mig! Vi var 16 mennesker, og det var nogle af dem, der betyder mest i hele verden, der var med (der var også et par stykker, som desværre havde andre planer). Jeg blev simpelthen SÅ overrasket og glad! Der var jordbær i spandevis (MIN LIVRET), og så var der lidt slik, sodavand, jordbærkage og hjemmebagte boller. Temaet var rød/lyserød, og det hele var så fint! Jeg fik de skønneste gaver, samt en dag med mange af mine yndlings-mennesker i hele verden.

Jeg er så taknemlig for min familie og mine veninder, og jeg bliver altså så rørt ved tanken om at alle de, der deltog, havde taget en hel søndag ud af deres kalender for at “fejre” Lilli.

Tak for gaverne til alle der var med – og tak fordi I er i mit liv. Jeg elsker jer allesammen <3

6 kommentarer

 • Hvor ser det skønt ud :), dejlig overraskelse <3 Min søster er selv gravis, og overvejer stærkt at holde babyshower for hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det synes jeg klart du skal! Det er virkelig en stor oplevelse, det behøver slet ikke være noget kæmpestort og vildt! Det betyder så meget, at der er tænkt på én!

   God dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor hyggeligt, det vil jeg godt nok også ønske mig når det er jeg bliver! :).

  Men sikke skønt, altså!

  Knus og god dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det var nemlig så hyggeligt og skønt!

   Også knus og god dag til dig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er så glad for baby shower er blevet en ting i Danmark! Jeg var selv til mit første baby shower sidste sommer, hvor alt bare var lyserødt over det hele fordi hun fik en sød lille pige 😀 det sjoveste var, at hun er virkelig dårlig til overraskelser og gik baglæns og væk inden hun kom ind igen, lol! Hun blev heldigvis rigtig glad for festen, selvom hun ikke var så begejstret for hele overraskelseselementet 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Haha, jeg er faktisk heller ikke så glad for overraskelser altid! Men det babyshower gik lige i hjertet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER OM MIN FØDSEL