Gravid 22+0

New hair – Aagaard Hair Academy 

Før:
  

Efter:


Tirsdag fik jeg ENDELIG (efter et halvt år), farvet hår. Jeg valgte Aagaard Hair Academy, da jeg kun har gode erfaringer med stedet. Det var dem, der farvede mit hår hele sidste år, før det altså blev smadret, og de er både søde, rare og ikke mindst dygtige! – OG så har de den måske sødeste og smukkeste hund, ha ha.

Mit hår har jo virkelig gået igennem meget det sidste års tid. Kæmpe udgroning, grønt hår og hår der falder af – i store mængder.

Peter og Kathrine kiggede på mit hår, og vurderede, at nogle striber og en masse lækre kure var vejen frem mod sundere, pænere og bedre hår i fremtiden – og det stolede jeg på.

Jeg er så glad for resultatet. Selvom håret KLART stadig er slidt, og der jo stadig we forskellige længder bagved, fordi det er faldet af, kan jeg nu se en fremtid med sundere hår. Det næste halve skal jeg ikke gøre noget med håret, tror jeg. Bare lade det gro og få fred. Og så engang næste år regner jeg med at besøge Aagaard Hair Academy igen og få lysnet håret så det bliver HELT den farve, jeg ønsker (min naturlige, leverpostej med lyse striber).

Frisøren ligger nærmest på Nørreport station, og er super nem at komme til, uanset hvor du bor! Adressen er: Nørre Voldgade 6, 1358 København, og du kan bestille tid på dette nummer: 3313 8137

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid 22+0