Ny kjole + dagens outfit

JEG HAR BESTILT SOMMERFERIE!!!

ferie til andalusien
Planen er ændret. Kristoffer og jeg havde i virkelig ikke planer om sommerferie i år, da Kristoffer ikke har ferie, og vi desuden ikke mente, at vi havde råd til det i år med en lille baby på vej.

Men så var vi så heldige, begge to at få et ret højt beløb tilbage i SKAT i år, og derfor mente jeg altså, at vi burde gøre et eller andet, inden vi bliver forældre. Først tænkte jeg et hotel-ophold/spa-ophold, måske i Sverige, eller noget. Men så fik jeg blod på tanden fra min veninde, Camilla, som fortalte mig om noget, der hedder “Hidaways”, og jeg skyndte mig straks hjem og undersøge mulighederne. Jeg kiggede i flere timer, og til sidst fandt jeg simpelthen ferien. 5 overnatninger på 4-stjernet hotel i Andalusien, Spanien.

Kristoffer fik skaffet ferie, og få sekunder efter var den bestilt! Så vi skal simpelthen til Spanien sammen (igen, det var vi også sidste år, bare med min familie på Mallorca), denne gang helt alene, for at nyde den sidste tid, før 2 bliver til tre.

Vores værelse har egen balkon og smuk udsigt, en kæmpe pool, og strand 50 meter væk!

Jeg har, udover fly og hotel, bestilt afbestillingsforsikring, i tilfælde af, at der sker noget i min graviditet, som gør, jeg ikke kan tage afsted alligevel, og så har vi bestilt en lille bil til turen.
Hele turen, altså: Fly tur-retur, 4-stjernet hotel, bil, bilforsikring, samt afbestillingsforsikring fik jeg altså for kun 5500… Og det er for hele turen og for os BEGGE to. Jeg tror næsten ikke det kan gøres billigere!

Vi skal afsted slut maj – start Juni, og jeg glæder mig mere end jeg nogensinde har glædet mig til ferie med ham, jeg elsker mest i hele verdenen.

Det skal lige nævnes, at indlægget hér IKKE er sponsoreret, jeg synes bare, at jeg ville dele tippet med jer!

8 kommentarer

 • HH

  Det lyder SÅ lækkert!! Tror også hellere jeg må begynde at kigge på ferie.. 😉

  Er der ikke noget med, at man ikke må flyve når man er gravid? Eller er det bare en myte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Lærke!
  Dette er ikke for at lyde negativ, men blot til information. Jeg ved, at rigtig mange flyselskaber nægter at flyve med højgravide, så derfor synes jeg, I skal tjekke med det selskab, som I flyver med, inden I tager afsted, hvis I ikke allerede har gjort det 🙂 Blot en venlig tanke herfra.
  Du er fantastisk smuk som gravid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg er to måneder fra termin på rejsedatoen næsten. De fleste steder tager de ikke folk med der har termin inde for en måned! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   – og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tænker ikke at det bliver et problem så. Jeg ved bare (da jeg sidder ugentligt i en jordemoderkonsultation og får mange tilbagevendelser fra gravide), at rigtig mange flyselskaber ikke vil flyve med gravide når de har passeret GA 28-30 🙂
   God ferie når I kommer dertil!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Må du gerne som gravid flyve til den tid? 🙂 Bare nysgerrig, da jeg har haft flere veninder som havde problemer ift til forskellige flyselskaber, der ikke ville have dem med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det er næsten to måneder før termin 🙂 tror vidst man må flyve indtil en måned før de fleste steder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Lyder dejligt, men virkelig risikabelt. Du må kun flyve hvis der absolut ingenting er galt i 3. Trimester. Til min middannelsesscanning lå moderkagen ikke 2 1/2 cm fra fødekanalen, så jeg måtte ikke flyve overhovedet i 3, Trimester.

  Yderligere var varmen det værste ved at være gravid, kunne slet ikke håndtere varmen, hvilket ikke er unormalt.

  Men krydser fingre for i får en god tur og alt går som det skal.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole + dagens outfit