SOMMER-PLANER

Gravid 22+0

  
I dag har jeg været gravid i 5 måneder og 2 uger. Altså 22 fulde uger, og derfor er jeg gået ind i 23. Graviditetsuge. Der er kun 4 måneder til termin, og det er seriøst for vanvittigt, fordi den første tid er gået SÅ hurtigt. Og hér 2. Del i min graviditet, har jeg noget at lave næsten hele tiden, og derfor regner jeg stærkt med at tiden vil gå lidt hurtigere (det er måske bare et drømme-scenarie, ha ha)

Jeg var til jordmoder tirsdag morgen, og det var rigtig dejligt. Jeg hørte hjertelyd igen, og så er lillepigen sat til cirka at være 27 cm lang. Stor pige, ligepludselig – og så forstår man jo godt, at maven vokser!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER-PLANER