Nyt studie, ny start

BRYLLUP?

122330-0014_1122618-0014_1neo-noir-scarlet-dress-15534321-1000x1000neo-noir-corinne-dress-15539227-1000x1000

Center drape dress 279 kroner // Pleated Zip dress 279 kroner // Neo-noir scarlet dress 349 kroner // Neo-noir corinne dress 600 kroner

Min fætter og hans kæreste skal snart giftes. Den 28 maj – lige præcis 2 måneder før jeg har termin! Jeg er derfor gået lidt i shoppe-mode, og begyndt at tænke på, hvad jeg mon skal have på til brylluppet. Til den tid er jeg jo lige cirka dobbelt så tyk som jeg er nu, og derfor kunne jeg godt tænke mig at have en stram kjole på. Derfor har jeg udvalgt et par flotte, stramme kjoler herover.

11 kommentarer

 • Mathilde

  Ikke fordi det er sikkert du ville tage en af disse kjoler på, men generelt er det ikke velanset at være iført sort til et bryllup 🙂 Bare lige et tip!

  http://www.q.dk/kaerlighed-og-erotik/kaerlighed/9-ting-du-skal-undgaa-til-bryllup

  http://www.bryllupsklar.dk/gaest-til-bryllup/dresscode.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jo, det er der en gammel tradition, der siger. Men vi gør os heldigvis ikke så meget i traditioner i familien. Selvfølgelig tager jeg ikke hvid kjole på, men jeg har ikke rigtig andet end sorte kjoler, og kunne ikke finde på at købe én i andet end sort 🙂

   Der er jo også en tradition, som siger “ingen sex før ægteskabet” – kan jo spørge min fætter og hans kæreste om den holder stik – for så lover jeg, at jeg ikke tager sort på til brylluppet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine kjoler, men bør du ikke vælge en anden farve end sort? Et bryllup er (forhåbentligt) trods alt en glædens dag modsat en begravelse, hvor man har sort på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jo, det er der en gammel tradition, der siger. Men vi gør os heldigvis ikke så meget i traditioner i familien. Selvfølgelig tager jeg ikke hvid kjole på, men jeg har ikke rigtig andet end sorte kjoler, og kunne ikke finde på at købe én i andet end sort 🙂

   Der er jo også en tradition, som siger “ingen sex før ægteskabet” – kan jo spørge min fætter og hans kæreste om den holder stik – for så lover jeg, at jeg ikke tager sort på til brylluppet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Vildt flotte kjoler. Men er der ikke en regel om at det er dårlig stil at tage sort på til bryllup? (Og også hvid, for den sags skyld) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jo, det er der en gammel tradition, der siger. Men vi gør os heldigvis ikke så meget i traditioner i familien. Selvfølgelig tager jeg ikke hvid kjole på, men jeg har ikke rigtig andet end sorte kjoler, og kunne ikke finde på at købe én i andet end sort 🙂

   Der er jo også en tradition, som siger “ingen sex før ægteskabet” – kan jo spørge min fætter og hans kæreste om den holder stik – for så lover jeg, at jeg ikke tager sort på til brylluppet 😀

   God aften<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Hej Lærke,

  Super glad på dine vegne i forhold til din graviditet! Dog savner jeg dine gamle indlæg. Det virker ikke som om du har skrevet ét eneste indlæg siden du fortalte du var gravid, hvori du ikke har nævnt det på en eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det har du ret I, og det er jeg ked af, men jeg kan virkelig ikke gøre noget ved det. Det er jo udelukkende en personlig blog, og det er det eneste, jeg tænker på, dag ud og dag ind, derfor er det næsten umuligt for mig ikke at skrive om det 🙂 Jeg synes dog jeg gør et forsøg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Wow, jeg troede lige det var dig og Kristoffer, der skulle giftes. Fine kjoler du har fundet, dog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Bare et godt råd fra en mor til 2; køb en kjole som faktisk er lavet til at sidde stramt på en gravid mave, de ser super flot ud at have noget stramt på når man er langt henne, men kjoler i normalstørrelser fra nelly er no go – de kommer til at sidde som bluser fordi de ikke er syet med plads til en mave, derudover strammer de så meget over maven og det er lavet i noget stof så huden ikke kan ånde, og det påvirker altså temperaturen dermed babys velbefindende.
  Køb rigtig gravidtøj, man kan finde nogle rigtig fine ting på asos blandt andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt studie, ny start