MIT SENSITIVE JEG MED BARN(?)

TRÆK VEJRET

Untitled-2

Den sidste uges tid har været lidt hård ved mig, synes jeg. Jeg er så træt som aldrig før – også selvom jeg tager jernpiller og prøver at holde mig igang. Derudover er jeg begyndt at have så mange rygssmerter, at jeg dårligt kan sove om natten, og ikke kan sidde stille, når jeg er i skole. Jeg har ømme bryster, kan ikke passe noget tøj, og så har jeg cirka en million lektier for til i morgen.
– Og så har netop skrevet en opgave på 6 sider til skolen, som jeg lige har fundet ud af er helt forkert. Så er det bare om at starte forfra.

Derudover er jeg begyndt at have mareridt, hver gang jeg sover. Både om dagen og om natten. De omhandler altid Lilli, og jeg bliver bare SÅ bange, når jeg vågner igen. Men det hører nok bare med til at være gravid – jeg har hørt, at der er mange der døjer med mareridt i graviditeten.

Til gengæld har jeg også en masse gode ting going on.
Denne weekend har jeg brugt med nogle dejlige veninder og min familie, og så bliver det jo ikke meget bedre.
Kristoffer og jeg har netop fået den fineste tremmeseng af Kristoffers far og papmor, og så har vi været ude at købe babynest, puslepude og badekar. Min mor har købt så overdrevet meget babytøj, at Lilli ikke behøver nyt tøj, før hun er 1 år, og så skal vi kigge på barnevogn næste måned. Nu virker det lidt mere virkelig, og jeg glæder, glæder, glæder, glæder mig til den 7. Marts, når vi skal se hende igen til misdannelsesscanningen!

Desuden har jeg mærket liv 4 dage i træk nu – kæmpe oplevelse. Kristoffer har desværre ikke kunne mærke noget, men så i går aftes mærkede han hele 4-5 spark. Det er dejligt, at få bekræftet, så jeg ved, at det ikke bare er noget, jeg går og forestiller mig!
Jeg er 17+3 i dag, og i 18. uge af min graviditet – snart halvvejs!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT SENSITIVE JEG MED BARN(?)