BABYNAVNE(??)

Starten på noget nyt

img_2421

I dag er jeg 15+0, (15 fulde uger) henne, og er altså lige gået ind i 16.uge!

I kan nok huske mit indlæg om mine frustrationer omkring opstart på mit nye studie i mandags. Jeg var så nervøs, stresset og alt muligt andet, over, at jeg ikke havde fået mail om at skolestart var rykket til en hel uge(!!!) tidligere end forventet.
Tirsdag startede jeg op. Tog toget i skole, og mødte klokken 8.40 (som desuden er det tidligste, jeg møder overhovedet!)

Der var Intro til fronter, og så legede vi en masse “get together”-lege, og mødtes med de nye lærerstuderende, så pædagoger og lærere kunne lære hinanden at kende. Det er den sødeste årgang, og alle er forholdsvis unge, ligesom jeg selv. Jeg har allerede fået mig en masse gode veninder, det er helt fantastisk!

Lige for tiden er jeg meget træt. Jeg har haft fri fra skole i dag, hvor jeg senere skal hjem til Nanna og Ibi, og i aften kommer Kristoffers lillesøster hjem i lejligheden og laver lidt lektier. Jeg har fri fra skole igen i morgen, så der har jeg tid til at få sovet lidt.

det er det eneste, jeg tænker på disse dage, er seriøst min vildeste craving til dato: friske, grillede (eller kogte) majs med smør og salt. Her den anden dag græd jeg faktisk ved tanken om at der går lang tid før jeg kan få det igen. Helt forfærdeligt, at min eneste rigtige pregnancy-craving er noget, som kun fås 2-3 måneder om året. Røv altså.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYNAVNE(??)