MIN MAVE VOKSER

NYT NAVN?

2

I går aftes fik Lilli sig en lille snak og en masse kys af sin far. Så blev jeg blød om hjertet.

Som nogle af jer måske allerede har set, har jeg lavet mit domæne om! Jeg har faktisk i mange år gået og tænkt, at andtheblack.dk sgu egentlig ikke rigtig var noget for mig længere. Synes det var kikset og lidt upersonligt, når man tager i betragtning, at denne blog jo er ret så personlig. Så nu hedder bloggen altså migoglillimy.dk
Det er kort, okay nemt at huske, og så passer det jo meget godt til, hvad jeg skriver om på bloggen, Nemlig mig – og min kommende datter, Lilli My.

Bare rolig – i fremtiden bliver det ikke udelukkende en mor-blog – men også en Lærke-blog. Så i fremtiden vil der komme outfits, babybilleder, inspiration og så videre – men lige nu er der flest personlige indlæg, fordi jeg ikke tror I vil finde mit tøj særlig spændende for tiden. Jeg ligner mest af alt bare en lidt tykkere udgave af mig selv, og så har jeg altså kun 1 par pæne bukser, jeg kan passe for tiden. Så måske, når vi nærmer os sommer, og jeg kan have kjoler og sådan på, vil der igen blive postet nogle outfits.

Nå, men ellers går alt jo rigtig fint hér. Bortset fra at jeg har så forbandet ondt i min skulder, at jeg ingenting kan fortage mig.
Jeg har fået lov at tage to Iprener i dag (smertestillende skal man passe på med, når man er gravid), så dem venter jeg med at tage, til jeg skal køre mod Odense med Marie, mor og far lidt senere. Så er  bilturen nok lidt sjovere, når jeg ikke sidder og beklager mig på bagsædet!

7 kommentarer

 • Kirsten

  Hvorfor ikke Lillimyogmig? Da man jo altid nævner andre før sig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det andet lyder meget sødere, synes jeg 🙂 det andet er lidt for formelt til min smag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie M. Kirkeby

   Og så er det jo stadig en blog om Lærke, og ikke Lilli My. Derfor er det, syntes jeg, også passende at Lærke nævner sig selv først.. Bare lige for at blande mig, haha

   P.s jeg så lige et koncept/ firma; http://www.thebirthposter.com/
   Hvor man kan få lavet en plakat, med sit barns navn (eller andres børn, hvis det er en gave), længde osv. osv., og en “tegning” af barnet i en 1:1 skala.. Jeg tænkte, at det sikkert var noget for dig, Lærke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Lige præcis! :*

   Det lyder fint! Tak for tippet og god aften! Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Hvis du absolut skal rette, skulle det være lillimyogjeg.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine F.

  Fint navn, men der står altså stadig på Bloglovin’ at det er Marie der skriver alle dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Haha, for Søren da! Det må jeg lige få ordnet, tak fordi du skrev det 🙂 god aften<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MAVE VOKSER